Libnet.ro
UNICEF

16:00

Simona Halep la Roma: romanca a debutat cu o victorie clara la dublu. Dulgheru a batut-o pe Doi in trei seturi

Adevărul Adevărul,
Simona Halep la Roma: romanca a debutat cu o victorie clara la dublu. Dulgheru a batut-o pe Doi in trei seturi

Turneul de la Roma are semne bune pentru Simona Halep. Spre deosebire de Stuttgart, unde a fost invinsa in primul meci la dublu, acum ea s-a distrat alaturi de partenera ei, Francesca Schiavone Italia, 81 WTA). continuă pe Adevărul

Simona Halep la Roma: Romanca schimba din nou staff-ul. Cea mai recenta decizie a sportivei in varsta de 24 de ani

Simona Halep la Roma. Dupa ce a avut cateva zile libere in urma eliminarii din primul tur al turneului de la Madrid, romanca Simona Halep revine pe zgura din capitala Italiei intr-un alt Master cu premii in valoare de 2,7 milioane de dolari. Ea va incepe saptamana pe locul 2 in clasamentul WTA.

Simona Halep la Roma: romanca debuteaza marti in capitala Italiei

Simona Halep va juca marti la Roma, turneul de categorie Premier 5 dotat cu premii in valoare de peste 2 milioane de dolari.

Simona Halep la Roma: romanca e pazita mai ceva ca Papa si criticata de italieni pentru ce a facut dupa antrenament

Simona Halep se pregateste pentru ultima repetitie inainte de Roland Garros 24 mai - 7 iunie), urmand sa debuteze direct in turul II, la Roma. Ea deja a ajuns in atentia presei din Italia, fiind pusa intr-o lumina proasta.

Simona Halep la Roma: romanca ii da dreptate lui Ilie Nastase si admite ca are probleme. Ce o ingrijoreaza

Simona Halep se afla pe ultima suta de metri a pregatirilor pentru turneul care a marcat ascensiunea ei in tenisul mondial, in 2013, insa nu e pe deplin multumita de cum merg lucrurile.

VIDEO Simona Halep la Roma. Romanca, in fata unei provocari amuzante

Cele mai bune jucatoare au fost invitate de WTA sa imite diverse emoticoane, provocare acceptata inclusiv de Serena, Simona si Sarapova.

Simona Halep la Roma: organizatorii au anuntat la ce ora va juca romanca. Simona va fi nevoita sa infrunte caldura

Simona Halep va disputa, miercuri, primul ei meci, la simplu, la aceasta editie a turneului de la Roma. Daca adversara nu e vreo sperietoare, in schimb, efortul fizic va fi unul enorm pentru constanteanca de 23 de ani.

Simona Halep la Roma: adversar-surpriza pentru jucatoarea noastra

Simona Halep debuteaza marti la Roma contra unei jucatoare pe care nu a mai intalnit-o pana acum: Alison Riske, o tenismena din SUA de 24 de ani.

Simona Halep la Roma: constanteanca e sub o presiune uriasa. Ce risca in cazul unei eliminari rapide si pe loc poate pica

Simona Halep a minimalizat infrangerea ei, in turul I la Madrid, insa efectele acestei eliminari o vor pune pe jucatoarea din Romania sub o presiune uriasa, la Roma 11-17 mai).

Simona Halep la Roma: cea mai periculoasa adversara a romancei s-a retras!

Trasel Simonei Halep spre fazele superioare de la Roma a devenit mult mai accesibil, dupa ce jucatoarea spaniola Garbine Muguruza s-a retras din competitie.

Prima victorie pentru Simona Halep la Roma

Simona Halep si-a facut revenirea in circuit, marti, la turneul WTA Premier 5 de la Roma, unde a debutat cu dreptul in turneul de dublu.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )