Libnet.ro
UNICEF

13:30

Simona Halep la Roma: romanca e pazita mai ceva ca Papa si criticata de italieni pentru ce a facut dupa antrenament

Adevărul Adevărul,
Simona Halep la Roma: romanca e pazita mai ceva ca Papa si criticata de italieni pentru ce a facut dupa antrenament

Simona Halep se pregateste pentru ultima repetitie inainte de Roland Garros 24 mai - 7 iunie), urmand sa debuteze direct in turul II, la Roma. Ea deja a ajuns in atentia presei din Italia, fiind pusa intr-o lumina proasta. continuă pe Adevărul

Simona Halep la Roma. A scapat de Serena si Sarapova in drumul spre finala! Venus, Muguruza sau Penetta in optimi

Simona Halep va juca saptamana viitoare la Roma, ultimul turneu inainte de Roland Garros. Sortii au fost partial generosi cu jucatoarea noastra, in sensul in care Sarapova si Serena sunt pe jumatatea superioara de tablou, iar Halep si Kvitova pe cea inferioara.

Simona Halep, criticata de presa italiana pentru ca nu a oferit autografe la finalul antrenamentului de la Roma

Simona Halep, care va participa la turneul de la Roma, a fost criticata de ziaristii italieni pentru ca sportiva nu a oferit autografe la finalul antrenamentului, scrie Digi Sport. Romanca a ajuns deja la Roma si se.

WTA Roma: Cu cine va juca Simona Halep - Posibil duel cu Maria Sharapova sau Serena Williams, doar in finala

Simona Halep va intra direct in turul doi al turneului WTA de la Roma, faza a competitiei unde se va duela cu invingatoarea partidei dintre Varvara Lepchenko si Alison Riske.

Simona Halep intra in turul 2 la Roma. Stie cu cine ar putea juca in primul meci

Simona Halep revine in circuit saptamana viitoare cu ocazia turneului de la Roma, unde jucatoarea noastra va incepe competitia direct in turul al doilea fiind cap de serie numarul 2.

Simona Halep va juca direct in turul doi la Roma, unde o va intalni pe castigatoare meciului disputat intre Varvara Lepchenko sau Alison Riske

Simona Halep va evolua direct in turul doi la turneul de categorie Premier 5 de la Roma, unde in runda secunda urmeaza sa intalneasca invingatoarea din meciul dintre americancele Varvara Lepchenko si Alison.

VIDEO Ce a inspirat-o pe Simona Halep sa se apuce de tenis

Intr-un material difuzat de siteul WTA, mai multe jucatoare de tenis, printre care si Simona Halep, au fost intrebate ce le-a determinat sa inceapa o cariera in tenis.

Dezbatere in lumea tenisului feminin: Simona Halep cere o schimbare

Simona Halep a declarat in cadrul unui interviu la Madrid ca ar vrea ca WTA sa includa mai multe turnee desfasurate pe zgura, afirmatie care a provocat o dezbatere in lumea tenisului feminin, scrie.

L-a dat afara! Ce mutare a facut Simona Halep inaintea esecului de la Madrid!

Simona Halep isi modifica in permanenta staff-ul, pentru ca incearca sa aiba langa ea cei mai buni oameni, dar, dupa cum a declarat, romanii ii plac cel mai mult, pentru ca poate comunica mai bine cu ei.

Un fost europarlamentar despre relatia pe care Ion Tiriac o are cu Simona Halep:El se da crai in continuare. Oare vrea s-o corupa si pe fata asta?

SportNews a scris recent despre faptul ca Ion Tiriac a rugat-o pe Simona Halep sa nu i se mai adreseze cu domnule Tiriac, ci sa-i spuna pe nume, Ion.

Vadim Tudor ataca relatia pe care Ion Tiriac o are cu Simona Halep:El se da crai in continuare. Oare vrea s-o corupa si pe fata asta?

SportNews a scris recent despre faptul ca Ion Tiriac a rugat-o pe Simona Halep sa nu i se mai adreseze cu domnule Tiriac, ci sa-i spuna pe nume, Ion.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2338 seconds )