Libnet.ro
UNICEF

21:15

Simona Halep s-a calificat in finala Australian Open, dupa un meci dur si intens

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Simona Halep s-a calificat in finala Australian Open, dupa un meci dur si intens

Simona Halep, locul I WTA, s-a calificat pentru prima data in finala Australian Open, a treia oara la un grand slam, dupa ce a invins-o, ieri, cu scorul de 6-3, 4-6, 9-7, pe sportiva germana Angelique Kerber, locul 16 WTA si cap de serie numarul 21. continuă pe Ziarul Bursa

Simona Halep este in finala Australian Open dupa un meci fantastic cu Angelique Kerber: 9-7 in setul decisiv!

Simona Halep a invins-o pe Angelique Kerber in semifinalele de la Australian Open,dupa un meci dramatic: 6-3, 4-6, 9-7! Halep a salvat doua mingi de meci in setul decisiv!.

Cum se relaxeaza Simona Halep inainte de finala Australian Open

Seara de dupa semifinala cuAngelique Kerbera fost una de relaxare pentruSimona Halep26 de ani). Cea mai buna jucatoare de tenis a lumii s-a retras in camera de hotel si s-a delectat .

Simona Halep, in semifinale la Australian Open. Meci uluitor pentru romanca

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul unu mondial, s-a calificat in premiera in semifinalele turneului Australian Open, primul de Mare Slem al anului, miercuri, la Melbourne, dupa ce a .

HALEP - KERBER. Simona Halep este in finala la Australian Open, dupa meciul carierei

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul unu mondial, s-a calificat in premiera in finala turneului Australian Open, joi, la Melbourne, dupa ce a invins-o in penultimul act pe.

Suma fabuloasa incasata de Simona Halep pentru calificarea in finala Australian Open 2018

Romanca de 26 de ani, liderul WTA, a trecut in semifinale de Angie Kerber, 6-3, 4-6, 9-7, si s-a calificat in finala de sambata cu daneza Caroline Wozniacki. Pentru calificarea in.

HALEP - WOZNIACKI LIVE TEXT. Vesti excelente la finala Australian Open. Toti romanii o pot vedea la aceasta ora

HALEP - WOZNIACKI la AUSTRALIAN OPEN. Jucatoarea romana de tenis Simona Halep va disputa sambata finala Australian Open impotriva danezei Caroline Wozniacki. HALEP - WOZNIAKCI este LIVE VIDEO pe Eurosport si ONLINE STREAM pe Eurosport Player.

Begu si Niculescu s-au calificat in semifinalele Australian Open dupa o revenire spectaculoasa a adversarelor

Irina Begu si Monica Niculescu s-au calificat in semifinalele probei de dublu la Australian Open, scor 4-6, 6-2, 6-0 dupa ce le-au invis pe Jennifer Brady si Vania King din Statele Unite.

Rafael Nadal, critici dure la adresa organizatorilor de la Australian Open dupa ce s-a accidentat pe teren

Numarul 1 ATP, Rafael Nadal, a fost nevoit sa se retraga in timpul meciului pe care l-a sustinut in sferturile de finala ale turneului de la Australian Open dupa ce a suferit o accidentare la coapsa.

Cu cine joaca Simona Halep finala de la Australian Open

Simona Halep a ajuns in finala Asutralian Open dupa o victorie impotriva lui Angelique Kerber. Finala turneului va fi pe 27 ianuarie, la ora 10. 30 ora Romaniei). Daca esti curios cu cine joaca Simona Halep finala de la Australian Open, ei bine, raspunsul a venit dupa meciul din 25 ianuarie, cand romanca a invins-o pe [].

Anunt-soc despre Halep cu cateva ore inainte de finala Australian Open. Ce se intampla cu piciorul accidentat

Simona Halep a fost intrebata la conferinta de presa de dupa victoria cu Angelique Kerber, din semifinalele de la Australian Open, despre situatia gleznei accidentate in primul tur. in.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2023 seconds )