Libnet.ro
UNICEF

13:30

Begu si Niculescu s-au calificat in semifinalele Australian Open dupa o revenire spectaculoasa a adversarelor

Adevărul Adevărul,
Begu si Niculescu s-au calificat in semifinalele Australian Open dupa o revenire spectaculoasa a adversarelor

Irina Begu si Monica Niculescu s-au calificat in semifinalele probei de dublu la Australian Open, scor 4-6, 6-2, 6-0 dupa ce le-au invis pe Jennifer Brady si Vania King din Statele Unite. continuă pe Adevărul

FOTO Simona Halep s-a calificat in optimi la Australian Open dupa un meci infernal! A salvat trei mingi de meci si a castigat cu 15-13 in setul decisiv!

Simona Halep s-a calificat in optimi la Australian Open dupa un meci dramatic cu Lauren Davis, din Statele Unite, scor 76 WTA.

FOTO Simona Halep s-a calificat in optimi la Australian Open dupa un meci infernal. A salvat trei mingi de meci si a castigat cu 15-13 in setul decisiv

Simona Halep s-a calificat in optimi la Australian Open dupa un meci dramatic cu Lauren Davis, din Statele Unite, scor 76 WTA.

Wozniacki revine in semifinale la Australian Open dupa 7 ani

Daneza Caroline Wozniacki s-a calificat, marti, in semifinalele Australian Open, egalandu-si cel mai bun rezultat al carierei in Grand Slam-ul de la Melbourne.

Halep in sferturi la Australian Open dupa o victorie solida cu Osaka

Simona Halep si-a egalat cea mai buna performanta la Australian Open dupa victoria in doua seturi obtinuta, luni, in fata japonezei Naomi Osaka.

Rafael Nadal, critici dure la adresa organizatorilor de la Australian Open dupa ce s-a accidentat pe teren

Numarul 1 ATP, Rafael Nadal, a fost nevoit sa se retraga in timpul meciului pe care l-a sustinut in sferturile de finala ale turneului de la Australian Open dupa ce a suferit o accidentare la coapsa.

S-a anuntat ora meciului dintre Simona Halep si Karolina Pliskova. Cand intra pe teren liderul WTA pentru un loc in semifinalele Australian Open

Simona Halep si Karolina Pliskova vor juca in sferturile de finala ale Australian Open, partida lor fiind programata maine.

Ana Bogdan, eliminata de la Australian Open, dupa ce a reusit performanta carierei

Jucatoarea romana de tenis Ana Bogdan a fost invinsa de americanca Madison Keys, cap de serie numarul 17, cu 6-3, 6-4, sambata, la Melbourne, in runda a treia a turneului Australian Open, pr.

Performanta extraordinara pentru Romania. Perechea Begu - Niculescu s-a calificat in semifinalele Australian Open

Perechea romana Irina Begu/Monica Niculescu s-a calificat, marti, la Melbourne, in semifinalele probei feminine de dublu din cadrul turneului de tenis Australian Open, primul de Mare Slem al anului, dupa.

Irina Begu si Monica Niculescu, calificate in sferturi la dublu, la Australian Open

Irina Begu si Monica Niculescu, favoritele numarul 10, s-au calificat, duminica, in sferturile de finala ale probei de dublu de la Australian Open.

Australian Open: Irina Begu si Monica Niculescu, in semifinalele probei de dublu de la Melbourne

Perechea Irina Begu/Monica Niculescu, cap de serie numarul 10, a invins, marti, cu scorul de 4-6, 6-2, 6-0, cuplul american Jennifer Brady/Vania King, califcandu-se in semifinalele Australian Open.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )