Libnet.ro
UNICEF

00:07

Simona Halep la Singapore: romanca a intepat publicul din Romania si a vorbit despre Pennetta si Sarapova

Adevărul Adevărul,
Simona Halep la Singapore: romanca a intepat publicul din Romania si a vorbit despre Pennetta si Sarapova

Simona Halep va debuta, duminica, de la ora 09. 00, ora Romaniei, in grupa rosie a Turneului Campioanelor. Pana atunci, ea a analizat ultima competitie la care va participa in 2015 si a oferit detalii despre situatia ei medicala. continuă pe Adevărul

Simona Halep la Singapore: Romanca va deschide competitia. De la ce ora va juca

Dupa ce ieri si-a aflat adversarele din grupa rosie, Simona Halep a aflat si cand va debuta la Turneului Campioanelor. Principala favorita va fi cea care va deschide competitia.

Turneul Campioanelor: Simona Halep si-a aflat adversarele din Grupa ROSIE. Duel cu marea sa RIVALA

Simona Halep, 2 WTA si principala favorita, va evolua in Grupa Rosie la Turneul Campioanelor, de la Singapore. Romanca va avea parte de dueluri foarte dificile in compania unor jucatoare precum Maria Sarapova.

Analiza: Simona Halep impotriva celor trei adversare din Grupa Rosie la Turneul Campioanelor

Simona Halep a ajuns la Turneul Campioanelor din acest an din postura de principala favorita, dupa ce lidera mondiala Serena Williams a declinat participarea. Chiar si asa, Halep trebuie sa puna in teren cel mai bun tenis al sau pentru a ajunge in semifinale.

Simona Halep la Singapore: grupa infernala pentru romanca. A pierdut 13 din cele 18 meciuri cu adversarele ei

Simona Halep e favorita numarul 1 la Turneul Campioanelor 25 octombrie 1 noiembrie), iar constanteanca tocmai a aflat din ce grupa va face parte la ultima competitie la care va participa in 2015.

Simona Halep la Singapore: Pennetta spune ca a doua jucatoare a lumii e avantajata inaintea meciului de duminica

Simona Halep si Flavia Pennetta vor deschide proba de simplu la Turneul Campioanelor, duminica, de la ora 09. 00, ora Romaniei.

Simona Halep este cea mai simpatizata persoana publica din Romania, potrivit unui studiu

Simona Halep este cea mai simpatizata persoana publica din Romania in prezent, fiind urmata de Andi Moisescu, Smiley, Ion Tiriac si Andra, potrivit celui mai recent studiu Influence Me, realizat de Starcom Mediavest Group, in parteneriat cu iVox, citat de Mediafax.

Simona Halep, in grupa de la Singapore. Romanca are cele mai bune cifre

Simona Halep arata cel mai bine, ca cifre,in grupa sa de la Singapore din 2015. Realitatea din teren va arata daca lucrurile vor sta conform cifrelor sau nu.

Simona Halep a vorbit despre Romania: Avem o tara mica!

Simona Halep a avut, dupa antrenamentul de la Singapore, o scurta intalnire cu fanii, dar si cu presa. Ea a vorbit depre ce asteptari are de la acest turneu, despre sansele ei la titlu, despre Romania, dar si despre cateva dintre adversarele sale.

LIVE TEXT Simona Halep - Flavia Pennetta: Romanca deschide, duminica dimineata, Turneul Campioanelor 2015

Simona Halep, principala favorita si Flavia Pennetta, cap de serie 7, vor deschide Turneul Campioanelor 2015, duminica, de la ora locala 15. 00 ora 10. 00 Romania). Romanca va avea sansa sa-si ia revansa in fata itaiencei pentru fin .

Simona Halep, relaxata inainte de Turneul Campioanelor. Prima imagine postata din Singapore

Simona Halep, 2 WTA, prezenta la Singapore pentru Turneul Campioanelor, care debuteaza pe 25 octombrie, a postat pe contul sau de Facebook prima imagine de cand a ajuns in orasul asiatic.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )