Libnet.ro
UNICEF

07:45

Simona Halep. Surpriza uriasa la Toronto. Cu cine va juca Halep in finala

Antena3 Antena3,
Simona Halep. Surpriza uriasa la Toronto. Cu cine va juca Halep in finala

Simona Halep a invins-o in semifinala pe italianca Sara Errani, locul 17 WTA, scor 6-4, 6-4, si s-a calificat in finala turneului de la Toronto, scrie gsp. ro. in ultimul act romanca va da peste elvetianca. continuă pe Antena3

Simona Halep, prima reactie dupa calificarea in finala de la Toronto

A fost foarte dragut sa joc astazi aici. A fost un meci greu, Sara a reusit sa returneze multe meci, e bine ca am castigat aici si ca voi juca aici finala. Eu pot sa spun ca am castigat.

Simona Halep la Toronto. Romanca va juca finala impotrivaBelindei Bencici. Elvetianca a trecut in semifinale de Serena Williams

Elventianca Belinda Bencici numarul 20 WTA) a invins-o duinica pe Serena Williams numarul 1 WTA) in a doua semifinala a turneului de la Toronta si va juca in ultimul act impotriva Simonei Halep.

Simona Halep dupa calificarea in finala de la Toronto: Acest turneu este ca si castigat

Simona Halep s-a calificat, sambata, in finala turneului WTA Premier 5 de la Toronto dupa un meci de doua seturi cu Sara Errani din Italia. Iata mai jos ce a declarat jucatoarea noastra dupa meci.

Simona Halep merge in sferturi la Toronto dupa un meci epuizant. Azi, cu Agnieszka Radwanska (dupa ora 20:00)

Simona Halep s-a calificat joi seara in sferturile de finala ale turneuluiRogers Cup, din Canada,de la Toronto, dupa ce a trecut in trei seturi, doua ore si jumatate de tenis, deAngelique Kerber, scor final 6-3 5-7 6-4. Meciul a fost plin de breakuri de la cap si aproape pana la final. Halep joaca vineri in sferturile de finala, vineri, dupa ora 20:00,contra jucatoareiAgnieszkaRadwanska.

Simona Halep merge in sferturi la Toronto dupa un meci epuizant. Vineri, cu Agnieszka Radwanska

Simona Halep s-a calificat joi seara in sferturile de finala ale turneuluiRogers Cup, din Canada,de la Toronto, dupa ce a trecut in trei seturi, doua ore si jumatate de tenis, deAngelique Kerber, scor final 6-3 5-7 6-4. Meciul a fost plin de breakuri de la cap si aproape pana la final. Halep joaca vineri in sferturile de finala, la o ora pe care o vom anunta vineri dimineata,contra jucatoareiAgnieszkaRadwanska.

Simona Halep. Mesajul lui Mirel Radoi pentru finalista de la Toronto

ii dorim multa bafta, sper sa castige finala de la Toronto si stim ca este alaturi de noi, ca este stelista. Si noi suntem alaturi de ea. Si nu doar suporterii Stelei, ci toti romanii. Ne.

WTA Toronto: Simona Halep vs Sara Errani 6-4, 6-4/ In finala, in stil de mare campioana

Simona Halep s-a calificat, sambata, in finala turneului Premier 5 de la Toronto, dupa ce a invins-o in doua seturi, scor 6-4, 6-4, pe Sara Errani locul 17 WTA si cap de serie numarul 15). Dupa un inceput ezitant, italianca a avut 2-0 si 40-15 pe serviciul Simonei, Halep a aratat ca este jucatoarea mai buna, reusind datorita deplasarii si a loviturilor castigatoare sa treaca de o jucatoare cu mare experienta in circuit. In finala, Simona o va intalni pe Belinda Bencic a trecut de Serena Williams).

Simona Halep merge in sferturi la Toronto dupa un meci epuizant. Cuvinte in romana pentru romanii din Canada

Simona Halep s-a calificat joi seara in sferturile de finala ale turneuluiRogers Cup, din Canada,de la Toronto, dupa ce a trecut in trei seturi, doua ore si jumatate de tenis, deAngelique Kerber, scor final 6-3 5-7 6-4. Meciul a fost plin de breakuri de la cap si aproape pana la final.

LIVE Simona Halep in optimi la Toronto, set decisiv cu Kerber

Simona Halep joaca acum in optimile de finala de la Toronto, contra jucatoarei Angelique Kerber. Partida este live text in pagina de mai jos.

LIVE Simona Halep in optimi la Toronto

Simona Halep joaca acum in optimile de finala de la Toronto, contra jucatoarei Angelique Kerber. Partida este live text in pagina de mai jos.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )