Libnet.ro
UNICEF

01:05

Simona Halep dupa calificarea in finala de la Toronto: Acest turneu este ca si castigat

Online Sport Online Sport,
Simona Halep dupa calificarea in finala de la Toronto: Acest turneu este ca si castigat

Simona Halep s-a calificat, sambata, in finala turneului WTA Premier 5 de la Toronto dupa un meci de doua seturi cu Sara Errani din Italia. Iata mai jos ce a declarat jucatoarea noastra dupa meci. continuă pe Online Sport

Prima reactie a Simonei Halep dupa calificarea in sferturile de la Toronto

Simona Halep, numarul 3 WTA, a vorbit dupa victoria cu Angelique Kerber, scor 6-3, 5-7, 6-4. A fost exact ca o finala acest meci. A jucat foarte bine, insa si eu am dat totul azi. Am incercat sa o fac sa.

AZI LIVE, Simona Halep in optimi la Toronto (dupa ora 20:00)

Simona Halep joaca astazi in optimile de finala de la Toronto, contra jucatoarei Angelique Kerber. Partida va fi live text in pagina de mai jos.

LIVE Simona Halep in optimi la Toronto, set decisiv cu Kerber

Simona Halep joaca acum in optimile de finala de la Toronto, contra jucatoarei Angelique Kerber. Partida este live text in pagina de mai jos.

LIVE Simona Halep in optimi la Toronto

Simona Halep joaca acum in optimile de finala de la Toronto, contra jucatoarei Angelique Kerber. Partida este live text in pagina de mai jos.

Simona Halep, calificare in finala Rogers Cup

Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul 2, a invins-o pe italianca Sara Errani, locul 17 WTA si favorita 15, in semifinalele Rogers Cup. Simona s-a impus in doua seturi, 6 - 4, 6 - 4, la capatul unei.

Simona Halep, prima reactie dupa calificarea in finala de la Toronto

A fost foarte dragut sa joc astazi aici. A fost un meci greu, Sara a reusit sa returneze multe meci, e bine ca am castigat aici si ca voi juca aici finala. Eu pot sa spun ca am castigat.

Simona Halep merge in sferturi la Toronto dupa un meci epuizant. Azi, cu Agnieszka Radwanska (dupa ora 20:00)

Simona Halep s-a calificat joi seara in sferturile de finala ale turneuluiRogers Cup, din Canada,de la Toronto, dupa ce a trecut in trei seturi, doua ore si jumatate de tenis, deAngelique Kerber, scor final 6-3 5-7 6-4. Meciul a fost plin de breakuri de la cap si aproape pana la final. Halep joaca vineri in sferturile de finala, vineri, dupa ora 20:00,contra jucatoareiAgnieszkaRadwanska.

Simona Halep merge in sferturi la Toronto dupa un meci epuizant. Vineri, cu Agnieszka Radwanska

Simona Halep s-a calificat joi seara in sferturile de finala ale turneuluiRogers Cup, din Canada,de la Toronto, dupa ce a trecut in trei seturi, doua ore si jumatate de tenis, deAngelique Kerber, scor final 6-3 5-7 6-4. Meciul a fost plin de breakuri de la cap si aproape pana la final. Halep joaca vineri in sferturile de finala, la o ora pe care o vom anunta vineri dimineata,contra jucatoareiAgnieszkaRadwanska.

Simona Halep merge in sferturi la Toronto dupa un meci epuizant. Cuvinte in romana pentru romanii din Canada

Simona Halep s-a calificat joi seara in sferturile de finala ale turneuluiRogers Cup, din Canada,de la Toronto, dupa ce a trecut in trei seturi, doua ore si jumatate de tenis, deAngelique Kerber, scor final 6-3 5-7 6-4. Meciul a fost plin de breakuri de la cap si aproape pana la final.

Simona Halep joaca astazi, in optimile de la Toronto, contra unui adversar incomod

Jucatoarea de tenis Simona Halep, cap de serie numarul 2 si locul 3 WTA, va evolua, joi, nu inainte de ora 20. 00, in optimile de finala ale turneului Premier 5 de la Toronto Canada), impotriva sportivei germane.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )