Libnet.ro
UNICEF

22:15

Simona Halep a trecut de primul tur de la Indian Wells. Victor Hanescu il va infrunta pe Novak Djokovici

Adevărul Adevărul,
Simona Halep a trecut de primul tur de la Indian Wells. Victor Hanescu il va infrunta pe Novak Djokovici

Simona Halep 7 WTA) si Victor Hanescu 87 ATP) s-au calificat in al treilea, respectiv al doilea tur, la turneul de la Indian Wells. continuă pe Adevărul

Simona Halep va debuta in aceasta noapte la Indian Wells

Simona Halep, locul 7 WTA si cap de serie numarul sase, va debuta in aceasta noapte la turneul de la Indian Wells, acolo unde o va intalni in turul doi pe Kurumi Nara Japonia - locul 47 WTA).

Indian Wells: Victor Hanescu s-a calificat in turul II, unde il va intalni pe Novak Djokovic

Victor Hanescu, locul 87 mondial, s-a calificat, vineri, in turul doi al turneului ATP de 1. 000 de puncte de la Indian Wells, iar urmatorul sau adversar va fi sarbul Novak Djokovic, numarul 2 mondial, informeaza atpworldtour. com.

Halep, victorie categorica in primul meci la Indian Wells

Simona Halep si-a revenit dupa accidentarea care a scos-o prematur din turneul de la Dubai si, dupa pauza din Romania, a inceput cum nu se poate mai bine aventura americana de la Indian Wells.

Halep intra vineri noapte la Indian Wells

Simona Halep debuteaza in noaptea de vineri spre sambata in turneul de la Indian Wells, dotat cu premii totale in valoare de aproape 6 milioane de dolari.

LIVE Simona Halep la Indian Wells

Simona Halep debuteaza vineri noapte la puternicul turneu WTA Premier Mandatory de la Indian Wells, dotat cu premii totale de aproape 6 milioane de dolari. Meciul celei mai bune jucatoare de tenis din Romania este live text pe Onlinesport. ro cu incepere de la ora 1:30.

LIVE Simona Halep la Indian Wells (1:00)

Simona Halep debuteaza vineri noapte la puternicul turneu WTA Premier Mandatory de la Indian Wells, dotat cu premii totale de aproape 6 milioane de dolari. Meciul celei mai bune jucatoare de tenis din Romania este live text pe Onlinesport. ro cu incepere de la ora 1:00.

Primele romance intra la Indian Wells, Simona Halep si-a aflat adversara

Alexandra Cadantu si Monica Niculescu sunt primele sportive care joaca la turneul de tenis Indian Wells, joi noapte. Miercuri noapte, Simona Halep si-a aflat adversara.

Simona Halep s-a calificat in turul trei la Indian Wells

Jucatoarea Simona Halep, locul 7 WTA si cap de serie numarul 6, s-a calificat, in noaptea de vineri spre sambata, in turul trei al turneului Premier Mandatory de la Indian Wells California, SUA). Halep a.

Simona Halep S-A CALIFICAT in turul III la Indian Wells

Jucatoarea Simona Halep, locul 7 WTA si cap de serie numarul 6, s-a calificat, in noaptea de vineri spre sambata, in turul trei al turneului Premier Mandatory de la Indian Wells California, SUA), cu premii de.

Indian Wells: Simona Halep o va intalni pe Kurumi Nara (Japonia) in turul doi

Simona Halep si-a aflat adversara din turul doi al turneului de la Indian Wells, sportiva din Romania urmand sa o intalneasca pe Kurumi Nara locul 47 WTA), din Japonia.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )