Libnet.ro
UNICEF

13:45

LIVE Simona Halep la Indian Wells (1:00)

Online Sport Online Sport,
LIVE Simona Halep la Indian Wells (1:00)

Simona Halep debuteaza vineri noapte la puternicul turneu WTA Premier Mandatory de la Indian Wells, dotat cu premii totale de aproape 6 milioane de dolari. Meciul celei mai bune jucatoare de tenis din Romania este live text pe Onlinesport. ro cu incepere de la ora 1:00. continuă pe Online Sport

Simona Halep, desemnata cap de serie numarul 6 la Indian Wells. Adversarele romancelor in primele tururi

Luni, 3 martie, a debutat in America unul dintre cele mai importante turnee din circuitul tenisistic international, Indian Wells. Pe tabloul feminin, Romania va avea patru reprezentante, printre care si Simona Halep.

Simona Halep va debuta in aceasta noapte la Indian Wells

Simona Halep, locul 7 WTA si cap de serie numarul sase, va debuta in aceasta noapte la turneul de la Indian Wells, acolo unde o va intalni in turul doi pe Kurumi Nara Japonia - locul 47 WTA).

Indian Wells: Simona Halep o va intalni pe Kurumi Nara (Japonia) in turul doi

Simona Halep si-a aflat adversara din turul doi al turneului de la Indian Wells, sportiva din Romania urmand sa o intalneasca pe Kurumi Nara locul 47 WTA), din Japonia.

Primele romance intra la Indian Wells, Simona Halep si-a aflat adversara

Alexandra Cadantu si Monica Niculescu sunt primele sportive care joaca la turneul de tenis Indian Wells, joi noapte. Miercuri noapte, Simona Halep si-a aflat adversara.

Indian Wells: Simona Halep, calificata direct in turul doi - Cu cine vor juca sportivele din Romania

Simona Halep va fi cap de serie numarul sase la turneul de la Indian Wells lipseste Serena Williams, favorita numarul unu). Jucatoarea din Romania este calificata direct in turul doi, acolo unde va juca cu invingatoarea partidei dintre Kurumi Nara Japonia) si o jucatoare venita din calificari.

Indian Wells: Monica Niculescu s-a calificat in turul doi

Monica Niculescu, locul 63 in ierarhia WTA, s-a calificat in turul doi al turneului de la Indian Wells, dupa ce a invins-o pe Marina Erakovici Noua Zeelanda), locul 62 WTA.

Primele romance intra la Indian Wells, Simona Halep si-a aflat adversara

Alexandra Cadantu si Monica Niculescu sunt primele sportive care joaca la turneul de tenis Indian Wells, joi noapte. Miercuri noapte, Simona Halep si-a aflat adversara.

Simona Halep este a sasea favorita la Indian Wells si va juca direct in turul doi

Simona Halep va fi a sasea favorita in turneul de la Indian Wells si va avea liber in primul tur, urmand sa joace direct in runda secunda. Clasata in continuare pe locul 7 in lume, Halep o va avea ca.

Adversara dificila pentru Halep in turul 3 la Indian Wells

Simona Halep s-a calificat in turul 3 la Indian Wells dupa o victorie la pas in fata japonezei Kurumi Nara, locul 47 WTA, de care a dispus in doua seturi, scor 6-2, 6-2.

Halep intra vineri noapte la Indian Wells

Simona Halep debuteaza in noaptea de vineri spre sambata in turneul de la Indian Wells, dotat cu premii totale in valoare de aproape 6 milioane de dolari.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )