Libnet.ro
UNICEF

09:00

Simptome de gripa la Spitalul Judetean Baia Mare. Acces restrictionat in trei dintre sectiile spitalului

Adevărul Adevărul,
Simptome de gripa la Spitalul Judetean Baia Mare. Acces restrictionat in trei dintre sectiile spitalului

Numarul mare de viroze respiratorii, dar si primele simptome ale gripei au fost suficiente motive pentru ca managerul Spitalului Judetean Baia Mare sa ia decizia de a restrictiona accesul in trei dintre sectiile unitatii spitalicesti. continuă pe Adevărul

Inedit: Managerul Spitalului Judetean Baia Mare si directorul medical ies pe teren pentru a asculta problemele baimarenilor

Maramuresenii au acum ocazia sa isi spuna of-urile legate de serviciile de la Judetean direct managerului unitatii sanitare. Timp de trei zile, mai exact in perioada 26 februarie - 28 februarie inclusiv,Spitalul Judetean Baia Mare va avea un stand de prezentare in cadrul evenimentului Maramedica. Pe parcursul celor trei zile, managerul Spitalului Judetean, ec. Sorina Pintea, alaturi de dr. Vasile Pop vor acorda audiente in direct.

FOTO Serviciul Public Comunitar de Evidenta a Persoanelor Baia Mare, mutat in Sala Europa a Primariei

Incepand cu luna iunie, Serviciul Public Comunitar de Evidenta a Persoanelor Baia Mare va avea un sediu nou, cu toate conditiile necesare atat pentru angajati, dar mai ales pentru cetatenii care se adreseaza acestei institutii. Anuntul a fost facut de catre primarul municipiului Baia Mare, Catalin Chereches.

VIDEO Eroul din Vin Romanii s-a intors la saracia din Baia Mare. Nu va sta mult si pleaca din nou in Marea Britanie

Blocurile sociale locuite in special de rromi din zona strazii Horea din Baia Mare au devenit un laitmotiv pentru televiziunile britanice care vin si filmeaza in aceste blocuri pline de gunoaie. Asa s-a intamplat si ultima data, cu cei de la Channel 4 care au venit si l-au filmat pe Sandu si familia lui.

FOTO Martisoare unicat la targurile de profil din Baia Mare. Preturi pentru toate buzunarele

Zilele acestea, s-au deschis primele targuri de martisoare din Baia Mare. Comerciantii au adus anul acesta o gama variata de produse, cu preturi de la 5 la 90 de lei pentru un martisor.

Taximetristii din Baia Mare, nemultumiti. Vor sa poata parca oriunde in oras pentru 100 lei

Taximetristii din Baia Mare sunt nemultumiti din cauza faptului ca acea hotarare de Consiliu Local prin care poti achita 100 de lei pe an si poti parca oriunde in oras nu se aplica si lor.

LIGA CAMPIONILOR Biletele pentru HCM Baia Mare - IK Savehof, la vanzare din 27 februarie

HCM Baia Mare va juca in acest final de saptamana un nou meci in Liga Campionilor. De data aceasta baimarencele antrenate de Tone Tiselj vor da piept cu IK Savehof in a patra etapa din Liga Campionilor.

HCM Baia Mare, victorie de moral inaintea disputei din Liga Campionilor cu Savehof

HCM Baia Mare a obtinut in aceasta seara o noua victorie in Liga Nationala feminina de handbal in deschiderea etapei cu numarul 21 din actuala editie de campionat. Baimarencele au trecut lejer de Ramnicu Valcea, scor 31-21.

HCM Baia Mare reia meciurile din Liga Nationala cu gandul la Liga Campionilor

HCM Baia Mare reia meciurile din Liga Nationala cu gandul la meciurile care urmeaza in Liga Campionilor. Adversara baimarencelor din data de 25 februarie va fi HCM Ramnicu Valcea, intr-o partida care va conta pentru etapa a 21-a a campionatului.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2321 seconds )