Libnet.ro
UNICEF

05:30

Sindicatele din invatamant picheteaza astazi Ministerul Educatiei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Sindicatele din invatamant picheteaza astazi Ministerul Educatiei

Federatia Sindicatelor din Educatie Spiru Haret va picheta, astazi, Ministerul Educatiei, in semn de protest fata de comasarile de clase si de unitati de invatamant si fata de nerespectarea prevederilor legale privind drepturile salariatilor din invatamant. continuă pe Ziarul Bursa

Sindicatele din educatie picheteaza astazi Ministerul Educatiei

Federatia Sindicatelor din Educatie Spiru Haret va picheta, astazi, Ministerul Educatiei, in semn de protest fata de comasarile de clase si de unitati de invatamant si fata de nerespectarea prevederilor legale privind drepturile salariatilor din invatamant.

Sindicatele din Educatie picheteaza astazi Ministerul Educatiei

Federatia Sindicatelor din Educatie Spiru Haret picheteaza miercuri Ministerul Educatiei, in semn de protest fata de comasarile de clase si de unitati de invatamant si fata de nerespectarea prevederilor legale privind drepturile salariatilor din invatamant. Sindicalistii solicita cresterea alocarilor bugetare pentru educatie si un dialog social real.

Sindicate din iunvatamant picheteaza miercuri Ministerul Educatiei

Federatia Sindicatelor din Educatie Spiru Haret picheteaza miercuri Ministerul Educatiei, in semn de protest fata de comasarile de clase si de unitati de invatamant si fata de nerespectarea prevederilor legale privind drepturile salariatilor din invatamant. Sindicalistii solicita cresterea alocarilor bugetare pentru educatie si un dialog social real, informeaza news. ro.

Liviu Pop, precizari importante despre salariile din invatamant

Ministrul Liviu Pop a dat luni asigurari ca exista in bugetul Ministerului Educatiei Nationale sume suficiente pentru plata integrala a salariilor personalului din invatamant. El a spus ca .

Profesor la Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara din Cluj-Napoca, numit secretar de stat in Ministerul Educatiei

Ioan Stefan Groza, profesor al Universitatii de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara Cluj-Napoca, a fost numit secretar de stat in Ministerul Educatiei. Groza, care a mai lucrat pe un post de director in Ministerul Educatiei in perioada in care ministru al Educatiei era Sorin Campeanu, a fost acuzat de plagiat.

Premierul Dancila a numit un specialist in ginecologie veterinara in functia de secretar de stat la Ministerul Educatiei

Premierul Viorica Dancila l-a numit pe decanul Universitatii de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara Cluj-Napoca, Ioan Stefan Groza, in functia de secretar de stat la Ministerul Educatiei Nationale. Groza, care a mai fost consilier ministerial in 2013, este, potrivit presei clujene, unul din apropiatii liderului PSD Ioan Rus. Decanul a fost acuzat ca a plagiat o lucrare de specialitate, ca a fost implicat si intr-un scandal cu fonduri europene si ca ar fi transformat o conferinta academica, finantata de Uniunea Europeana prin POSDRU, intr-o paranghelie cu dansatoare despuiate.

Premierul Dancila l-a numit pe decanul Facultatii de Medicina Veterinara Cluj, specialist in ginecologie veterinara, in functia de secretar de stat la Ministerul Educatiei

Premierul Viorica Dancila l-a numit pe decanul Universitatii de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara Cluj-Napoca, Ioan Stefan Groza, in functia de secretar de stat la Ministerul Educatiei Nationale. Groza, care a mai fost consilier ministerial in 2013, este, potrivit presei clujene, unul din apropiatii liderului PSD Ioan Rus. Decanul a fost acuzat ca a plagiat o lucrare de specialitate, acuzatie respinsa de acesta.

Guvernul va aproba miercuri sporurile din invatamant

Guvernul va aproba miercuri un proiect de hotarare pentru aprobarea Regulamentului-cadru privind sporuri din invatamant. Un alt punct pe ordinea de zi a sedintei de astazi se refera la aprobarea regulamentului-cadru privind sporul din invatamant, prin acest act stabilindu-se 5 categorii de limite de sporuri in functie de conditiile periculoase sau vatamatoare de munca in care cei din acest domeniu isi desfasoara activitatea, a anuntat premierul Vasilia Viorica Dancila, la inceputul sedintei.

Protest la Ministerul Educatiei. Zeci de parinti protesteaza fata de comasarea unor scoli

Zeci de parinti s-au adunat in fata Ministerului Educatiei Nationale MEN) pentru a protesta vizavi de posibila comasare a unor scoli, informeaza reprezentantul parintilor Iulian Cristache. incepand cu ora 11, membrii Sindicatului Spiru Haret vor picheta sediul institutiei.

Istoria dezonoarei la romani: Cantarea Romaniei la Ministerul Educatiei

Scriu acest text revoltat, dar nu descumpanit. Lucrurile sunt limpezi: Caizii Dragnea si Tariceanu sunt panicati, vor recurge la absolut orice mijloace spre a-si mentiner puterea. Conceputa intr-o inconfundabila limba de lemn, scrisoarea celor 30 de rectori deveniti, intre timp cei 45) de sustinere a omologului lor sucevean pentru ministeriatul educatiei este consternanta. Mai intai, pentru ca apare ca un penibil lobby in favoarea unui personaj, intelectual vorbind, minabil.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )