Libnet.ro
UNICEF

01:05

Istoria dezonoarei la romani: Cantarea Romaniei la Ministerul Educatiei

Hotnews Hotnews,
 Istoria dezonoarei la romani: Cantarea Romaniei la Ministerul Educatiei

Scriu acest text revoltat, dar nu descumpanit. Lucrurile sunt limpezi: Caizii Dragnea si Tariceanu sunt panicati, vor recurge la absolut orice mijloace spre a-si mentiner puterea. Conceputa intr-o inconfundabila limba de lemn, scrisoarea celor 30 de rectori deveniti, intre timp cei 45) de sustinere a omologului lor sucevean pentru ministeriatul educatiei este consternanta. Mai intai, pentru ca apare ca un penibil lobby in favoarea unui personaj, intelectual vorbind, minabil. continuă pe Hotnews

Prima demisie in semn de protest fata de numirea lui Valentin Popa la Ministerul Educatiei

Rectorul Universitatii din Bucuresti si fost ministru al Educatiei, Mircea Dumitru, a anuntat ca demisioneaza din toate functiile pe care le ocupa in cadrul CNATDCU, decizia fiind urmare a declaratiilor.

Rectorul Universitatii Babes Bolyai, dupa ce numele lui a aparut pe scrisoarea deschisa de sustinere a lui Valentin Popa la Ministerul Educatiei: N-am semnat si nici nu se punea problema sa o fac

Rectorul Universitatii Babes-Bolyai din Cluj-Napoca, Ioan Aurel Pop, a negat ca ar fi semnat scrisoarea deschisa de sustinere a nominalizarii lui Valentin Popa ca ministru al Educatiei, potrivitAdevarul. Acesta a spus ca nu l-a sustinut, nu-l va sustine, nu a semnat scrisoarea si il deranjeaza magariile astea.

Liderii coalitiei despre Valentin Popa, propus la Ministerul Educatiei - Dragnea: Are o buna sustinere din partea rectorilor, pentru mine asta este foarte important / Tariceanu: Trebuie judecat dupa realizari; nu e profesor de limba romana

Liderii coalitiei PSD-ALDE au declarat, duminica, referitor la greselile gramaticale pe care le face Valentin Popa, propus pentru a ocupa functia de ministru al Educatiei, ca acesta are o buna sustinere in randul rectorilor. Eu sper sa fie un exemplu bun prin ceea ce face, a spus Liviu Dragnea, iar Calin Popescu Tariceanu a afirmat ca Valentin Popa va trebui judecat dupa realizari.

Cine este Valentin Popa, propunerea PSD pentru Ministerul Educatiei

Valentin Popa, noul ministru al Educatiei, este rector al Universitatii din Suceava. Acesta a absolvit Institutul Politehnic din Iasi si este inginer in Electronica si telecomunicatii, iar ulterior a.

Scandalul cu bilete de avion in care a fost implicat Valentin Popa, propunerea PSD pentru Ministerul Educatiei

Rectorul Universitatii Stefan cel Mare din Suceava, Valentin Popa, este propunerea pentru functia de ministru al Educatiei in Guvernul Dancila.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1992 seconds )