Libnet.ro
UNICEF

00:07

Singurele partii din Romania pe care se poate schia de Revelion

Antena3 Antena3,
Singurele partii din Romania pe care se poate schia de Revelion

Temperaturile continua sa scada si astazi in toata tara, iar la munte sunt anuntate ninsori in zilele urmatoare. Si ieri a nins, dar stratul natural nu este inca suficient pentru practicarea sporturilor de. continuă pe Antena3

Cluj-Napoca are cel mai modern centru de cercetare medicala din Romania

Cluj-Napoca are cel mai modern centru de cercetare medicala din Romania. MedFuture va functiona in cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie Iuliu Hatieganu.

Parintele administrarii unor celebre falimente bancare din Romania a murit

Avocatul Arin Stanescu, cel care s-a ocupat de insolventele bancare din Romania de acum 15 ani a incetat din viata, anuntul fiind postat pe site-ul casei de avocatura unde era partener - www. smda. ro, scrie.

6,8 milioane de familii din Romania au abonamente de televiziune. 65% folosesc cablu

6,8 milioane de familii din Romania aveau abonamente de televziune la finalul lunii iunie, in crestere anuala cu 4,5% fata de iunie 2014, conform datelor raportate de furnizori catre Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare in.

Criminalul din Iasi, care si-a masacrat sotia la coaforul unde femeia muncea, a vrut sa se sinucida

Criminalul din Iasi, care in 2013 si-a masacrat sotia la coaforul unde femeia muncea, a vrut sa se sinucida azi noapte. Pentru a treia oara, de cand este inchis in Penitenciarul de Maxima Siguranta.

Romania care nu se vede. Catunele de straja intre cer si pamant

Nu e nimic poetic in viata pe care o duc romanii din satele de munte. Ma feresc totusi sa scriu cuvantul saracie. Oamenii acestia nu-si privesc existenta intr-un mod atat de simplist. Cei mai multi iau totul asa cum, considera ei, Dumnezeu le-a dat.

Valul de ger siberian acapareaza Romania. Care sunt primele regiuni afectate

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o informare meteo de racire accentuata a vremii si intensificari ale vantului, care va intra in vigoare astazi, la ora 13,00, si va expira joi, la ora 13,00.

Care a fost cel mai vizionat film din Romania in 2015

Furios si iute 7 este liderul Topului 10 al filmelor cu cele mai mari incasari generate in cinematografele romanesti in anul 2015, cu peste 11 milioane de lei, din clasament facand parte si animatia Minionii, dar si lungmetraje SF precum Jurassic World si Star Wars: Trezirea Fortei.

Patru jucatoare din Romania pe tablou la Shenzen

Pe tabloul turneului WTA de la Shenzen, competitie care debuteaza pe 3 ianuarie, vor fi prezente nu mai putin de patru jucatoare din tara noastra.

Sute de radare pe drumurile din Romania

Mii de permise au fost retinute de politisti in ultimele zile. Cele mai multe ale soferilor vitezomani sau care s-au urcat bauti la volan. Si astazi radarele sunt pe sosele, in special pe drumurile de acces.

Amenzi mari pentru trei hypermarketuri cunoscute din Romania

Inspectorii Comisariatului pentru Protectia Consumatorilor au descoperit mai multe deficiente la sectorul de gastronomie de la trei hipermarketuri din Constanta si au dat amenzi in valoare totala de 20. 000 de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )