Libnet.ro
UNICEF

29 Mai.

Valul de ger siberian acapareaza Romania. Care sunt primele regiuni afectate

Antena3 Antena3,
Valul de ger siberian acapareaza Romania. Care sunt primele regiuni afectate

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o informare meteo de racire accentuata a vremii si intensificari ale vantului, care va intra in vigoare astazi, la ora 13,00, si va expira joi, la ora 13,00. continuă pe Antena3

Prognoza meteo: Cum va fi vremea de Revelion si cand loveste valul de ger siberian, cat de mult scad temperaturile

Vremea frumoasa de primavara care ne-a rasfatat de Craciun se mai prelungeste cateva zile. De saptamana viitoare, spun meteorologii, vin ploile, iar in unele zone va ninge. Mai mult decat atat, un val de ger siberian loveste Romania. Dupa Revelion va ninge in toata tara.

Care sunt cele mai NETRANSPARENTE ministere

Ministerul Energiei si cel al Tineretului si Sportului sunt cele mai putin transparente autoritati centrale, potrivit unei monitorizari cu privire la respectarea de catre ministere a Legii 544/2001 privind accesul liber la informatii cu caracter public date publicitatii de catre Executiv.

Care sunt companiile preferate de analistii de pe bursa in 2016

Companiile producatoare de bunuri pentru consumatori sunt preferatele analistilor romani in 2016, continuarea revenirii economice urmand sa aiba cele mai vizibile efecte asupra acestora. Bancile sunt pe locul al doilea in topul preferintelor, in vreme.

Care sunt bonurile fiscale castigatoare la extragerea de sarbatori a loteriei

Bonurile in valoare de 766 lei emise la 12 octombrie sunt castigatoare la extragerea speciala de sarbatori a loteriei bonurilor fiscale, cererile pentru revendicarea premiilor, in valoare totala de un milion de lei, putand fi depuse de luni la sediile ANAF.

Romania care nu se vede. Catunele de straja intre cer si pamant

Nu e nimic poetic in viata pe care o duc romanii din satele de munte. Ma feresc totusi sa scriu cuvantul saracie. Oamenii acestia nu-si privesc existenta intr-un mod atat de simplist. Cei mai multi iau totul asa cum, considera ei, Dumnezeu le-a dat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 29 Mai.

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )