Libnet.ro
UNICEF

23:00

Singurul om din Romania care il ajunge pe Klaus Iohannis la salariu. Cat ia, de fapt, pe luna

Playtech Playtech,
Singurul om din Romania care il ajunge pe Klaus Iohannis la salariu. Cat ia, de fapt, pe luna

Patriarhul Daniel este singurul om din Romania care il ajunge pe Klaus Iohannis la salariu. Cat ia, de fapt, pe luna, vedeti un pic mai hjos. Patriarhul Daniel, pentru toate atributiile pentru care le are in tara noastra, este remunerat pe masura. Acesta este singurul om care are un salariu apropiat de cel al presedintelui . continuă pe Playtech

Andra l-ar lasa pe Maruta cu o singura femeie din Romania. Care este motivul

Andra a participat, alaturi de partenerul ei, la Sosurile iuti, provocarea emisiunii La Maruta. Cantareata a ales sa nu manance picant, raspunzand ferm la toate cele trei intrebari formulate de redactia emisiunii de la PRO TV. Pe de cealalta parte, sotul ei a raspuns doar la doua, lasand publicul in suspans. intrebata cu cine l-ar .

Cele mai mari pensii din Romania care nu sunt speciale: au platit contributii fabuloase la stat

Cei mai multi dintre noi asociaza pensiile de zeci de mii de lei cu ideea pensiilor speciale, acelea care sunt platite de statul roman in fiecare luna, dar nu se bazeaza pe contributii.

Cum pot lua elevii si prescolarii caculatoare gratuit. Noul program din Romania

Noul program din Romania care le vine in ajutor invataceilor, dar si altor institutii. Asociatia Ateliere Fara Frontiere a lansat un nou program cu ajutorul carora unitatile de invatamant pot sa profite acum pentru a beneficia de zeci de calculatoarele. Totul gratuit! Dam Click pe Romania 2020: Elevii si prescolarii, calculatoare gratuit cu ajutorul noului .

Politicianul din Romania pe care nimeni nu il mai recunoaste. Cum a ajuns sa arate

Politicianul Remus Cernea, activist roman impotriva discriminarii bazate pe religie si orientare sexuala, a publicat recent un anunt pe retelele de socializare cu privire la activitatea sa din prezent, alaturi de o poza cu el. Odinioara cu parul lung, bogat, saten, cu o barba care ii acoperea trasaturile, dar si cu cateva kilograme in plus, .

Scoala online din Romania, pentru copiii fara curent electric: argumentul Monicai Anisie care te va soca

Intr-un set de declaratii care au devenit virale, Monica Anisie a dat dovada de o ignoranta crasa fata de copiii din Romania care nu au acces la energie electrica. La fel cum un numar.

Ultima ora. Klaus Iohannis, avertisment dur cu privire la soarta romanilor: Nu vom ajunge la normalitate intr-o luna sau doua

Recordul negativ de cazuri COVID-19 inregistrat in cursul zilei de miercuri a amplificat panica din randul cetatenilor, medicilor si autoritatilor. Ieri seara, presedintele Klaus Iohannis a vorbit din nou despre posibilitatea carantinarii Bucurestiului si despre alegerile parlamentare, un subiect mentionat in repetate randuri de catre domnia sa. Cautam solutii de ingradire a transmiterii virusului Klaus .

KLAUS IOHANNIS: Testarea in masa nu e recomandata decat de persoane care vor sa para interesante

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, astazi, ca Romania nu are capacitatea de testa intr-un numar foarte mare a cazurile de COVID-19, apreciind ca testarea in masa nu este recomandata decat de persoane care vor sa para interesante.

Klaus Iohannis, conferinta de presa de la ora 18.00 in ziua in care Romania a inregistrat un nou record negativ al infectarilor cu COVID-19

Presedintele Klaus Iohannis va sustine o conferinta de presa miercuri la Palatul Cotroceni de la ora 18. 00, transmite Administratia Prezidentiala.

Ar fi utila o testare in masa? Raspunsul lui Klaus Iohannis

Romania nu are capacitatea de a face testarea in masa a populatiei, neavand nici dotari si nici personal, spune presedintele Klaus Iohannis. Testarea in masa nu este recomandata decat de persoane care vor sa para interesante, afirma el.

Klaus Iohannis: Alegerile nu trebuie amanate. PSD a adoptat legi populiste care ar putea arunca Romania in cea mai grava criza economica din ultimii 30 de ani (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, in cadrul unei conferinte sustinute la Palatul Cotroceni, ca alegerile parlamentare nu trebuie amanate. Potrivit sefului statului, alegerile legislative vor avea.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )