Libnet.ro
UNICEF

00:07

Klaus Iohannis, conferinta de presa de la ora 18.00 in ziua in care Romania a inregistrat un nou record negativ al infectarilor cu COVID-19

Adevărul Adevărul,
Klaus Iohannis, conferinta de presa de la ora 18.00 in ziua in care Romania a inregistrat un nou record negativ al infectarilor cu COVID-19

Presedintele Klaus Iohannis va sustine o conferinta de presa miercuri la Palatul Cotroceni de la ora 18. 00, transmite Administratia Prezidentiala. continuă pe Adevărul

Klaus Iohannis, conferinta de presa de la ora 18.00

Presedintele Klaus Iohannis sustine luni de la ora 18. 00 o conferinta de presa la Palatul Cotroceni. Seful Statului este asteptat sa vorbeasca despre rata mare de infectare din Capitala, precum si despre eventuale restrictii care s-ar putea impune.

Klaus Iohannis: Atitudinea prefectului Capitalei si modul in care a reactionat sunt inacceptabile si nu trebuie sa ramana fara urmari

Presedintele Klaus Iohannis a criticat luni modul in care autoritatile locale din Bucuresti au comunicat in ceea ce priveste intrarea in scenariul rosu si a afirmat ca atitudinea prefectului Capitalei este inacceptabila si nu trebuie sa ramana fara urmari.

Ce a spus Klaus Iohannis despre carantinarea Capitalei. Vestea pe care trebuie s-o afle milioane de bucuresteni

Bucurestiul are un loc fruntas in tara cu cei mai multi infectati de coronavirus, dar si cele mai multe decese cauzate de cornavirus. in plus, Capitala se afla in scenariul rosu, dupa depasirea de 3 infectari la mia de locuitori, iar scolile, restaurantele, cafenelele si cinematografele au fost inchise, iar masca e obligatorie si in .

Iohannis va sustine o conferinta de presa, la ora 18.00

Presedintele Klaus Iohannis va sustine luni, incepand cu ora 18. 00, o conferinta de presa la Palatul Cotroceni.

Klaus Iohannis sustine astazi la ora 18:00 o conferinta de presa la Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis va sustine o conferinta de presa miercuri la Palatul Cotroceni de la ora 18. 00, transmite Administratia Prezidentiala.

Klaus Iohannis: PSD e acelasi partid toxic si nu face nimic pentru cetateni. Sfidarea PSD-istilor e intolerabila. Alegerile parlamentare la termen sunt esentiale (VIDEO)

PresedinteleKlaus Iohannissustine o conferinta de presa, miercuri,la Palatul Cotroceni. Este de asteptat ca seful statului sa abordeze mai multe subiecte pregnante de pe agenda publica, precum.

Ana Ciceala ii cere presedintelui Klaus Iohannis sa nu promulge legea prin care se da liber la betonarea spatiilor verzi. Nicusor Dan a semnat proiectul

Consilierul municipal Ana Ciceala, membra a USR Sector 3, i-a cerut marti presedintelui Klaus Iohannis sa nu promulge proiectul care modifica actul normativ care reglementeaza spatiile verzi. Ea precizeaza ca este una dintre cele mai toxice legi votate de Parlament in ultimii ani. Proiectul are printre initiatori mai multi deputati si senatori ai USR, printre care si Nicusor Dan.

Klaus Iohannis: Odata depasit pragul de trei infectari la mia de locuitori este evidenta necesitatea instituirii unor noi masuri restrictive. Atitudinea prefectului Capitalei si modul in care a reactionat sunt inacceptabile (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut, luni, la ora 18. 00, o conferinta de presa la Palatul Cotroceni, a anuntat Administratia Prezidentiala Interventia presedintelui Iohannis vine pe fondul agravarii.

Klaus Iohannis, acuzatii grave la adresa prefectului Capitalei: Atitudinea si modul in care a reactionat sunt inacceptabile

Klaus Iohannis a tinut in cursul serii de ieri o conferinta de presa la Palatul Victoria, in cadrul careia a abordat mai multe subiecte de interes pentru Romania, printre care, evolutia pandemiei, participarea la Summitul Initiativei celor 3 Mari, dar si despre modul necorespunzator in care prefectul Capitalei, Gheorghe Cojanu, a gestionat situatia epidemiologica in .

VIDEO Klaus Iohannis: Alegerile parlamentare trebuie sa aiba loc la termen Despre numirea lui Iordache: PSD, totul pentru ai lor, nimic pentru cetateni

Alegerile parlamentare trebuie sa aiba loc la termen, in data de 6 decembrie, in conditiile in care actuala majoritate PSD-ista este ilegitima si nu mai reprezinta vointa romanilor, iar cel mai recent exemplu in acest sens este numirea lui Florin Iordache in functia de sef al Consiliului Legislativ, a declarat miercuri presedintele Klaus Iohannis.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )