Libnet.ro
UNICEF

14:30

Sinteza Zilei, lider de piata pe 23 februarie, cu Oana Stancu in studio

Antena3 Antena3,
Sinteza Zilei, lider de piata pe 23 februarie, cu Oana Stancu in studio

Mihai Gadea a avut-o invitata aseara, la Sinteza zilei, in cea de-a doua parte a emisiunii, pe jurnalista Oana Stancu. Aceasta a povestit telespectatorilor care este adevaratul motiv pentru care nu a mai. continuă pe Antena3

Oana Stancu a vorbit despre batalia vietii ei. Declaratiile impresionante facute de jurnalista in emisiunea Sinteza Zilei

Oana Stancu, unul dintre cei cei mai buni jurnalisti de investigatie din Romania, a vorbit, in cadrul editiei de duminica a emisiunii Sinteza Zilei, despre lupta pe care o da pentru propria viata. Au fost.

Oana Stancu vorbeste despre batalia vietii ei, la Sinteza Zilei

Oana Stancu, unul dintre cei cei mai buni jurnalisti de investigatie din Romania, a vorbit, in cadrul editiei de duminica a emisiunii Sinteza Zilei, despre lupta pe care o da pentru propria viata.

SINTEZA ZILEI. Ce spuneau liderii USL in februarie 2011

In urma cu trei ani, studiul emisiunii Sinteza zilei ii gazduia pe cei trei lideri ai opozitiei - Victor Ponta, Crin Antonescu, Daniel Constantin - care tocmai parafasera protocolul USL. Astazi, alianta este.

Sinteza Zilei. Imagini de la intalnirile secrete PNL - PDL

Mihai Gadea a prezentat in editia de duminica seara a emisiunii Sinteza Zilei imagini de la intalnirile secrete ale reprezentantilor PNL cu cei ai PDL, imagini ce demonstreaza apropierea dintre cele doua.

Horoscop de weekend 21-23 februarie

Astrologul Tina Rizea, specialistul cotidianului Adevarul, a intocmit horoscopul acestui sfarsit de saptamana. Afla ce ti-au pregatit astrele in weekendul 21-23 februarie 2014.

SINTEZA ZILEI. La multi ani, Mircea Badea! Ce surprize i-au fost pregatite realizatorului Antena 3

Cu ocazia zilei de nastere a lui Mircea Badea, realizatorul emisiunii in gura presei a avut parte de cateva surprize pregatite de Mihai Gadea. O pereche de pantofi rosii si o palarie care reprezenta un tort au .

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2448 seconds )