Libnet.ro
UNICEF

00:07

Sinteza Zilei. Noi dovezi ale traficului de influenta in cazul lui Mircea Basescu

Antena3 Antena3,
Sinteza Zilei. Noi dovezi ale traficului de influenta in cazul lui Mircea Basescu

La finalul unei anchete inchise cu repeziciune, ancheta care a lasat in urma zeci de semne de intrebare, procurorii DNA au trimis dosarul lui Mircea Basescu in instanta. Varianta oficiala pe care merge, mai. continuă pe Antena3

Sinteza zilei: Noi IMAGINI EXPLOZIVE in scandalul Mircea Basescu - Bercea Mondial

Mihai Gadea a prezentat, in editia de duminica a emisiunii Sinteza zilei, noi inregistrari in dosarul Bercea Mondial - Mircea Basescu, in care se vorbeste despre o spaga de doua milioane de euro, fix suma.

Sinteza zilei: Noi IMAGINI EXPLOZIVE in scandalul Mircea Basescu - Bercea Mondial. Banii sunt la tine, puscaria e la tine!

Mihai Gadea a prezentat, in editia de duminica a emisiunii Sinteza zilei, noi inregistrari in dosarul Bercea Mondial - Mircea Basescu, in care se vorbeste despre o spaga de doua milioane de euro, fix suma.

Sinteza Zilei. Lectii de la Stapanul Lovelelor

Mihai Gadea a prezentat, in editia de marti seara a emisiunii Sinteza Zilei, un material ironic la adresa lui Traian Basescu, material care arata modul in care seful statului a adus populatia Romaniei in.

Sinteza Zilei. Alti penali in anturajul prezidential

Mihai Gadea a prezentat in editia de luni a emisiunii Sinteza Zilei o imagine in care Traian Basescu a apare alaturi de Iancu Simion Simi, fostul primar PDL din Otelu Rosu, care a fost condamnat la 4 ani de.

Hanibal Dumitrascu, la Sinteza zilei: Capatana apara familia Basescu chiar cu pretul libertatii lui, exact ca intr-o structura mafiota

Marian Capatana apara familia Basescu chiar cu pretul libertatii lui, a afirmat psihologul Hanibal Dumitrascu, invitat in editia de duminica a emisiunii Sinteza zilei, de la Antena 3. Capatana.

Sinteza zilei: Dovada ca Traian Basescu persecuta Antena 3

Mihai Gadea a anuntat, in editia de duminica a emisiunii Sinteza zilei, ca il someaza pe presedintele Romaniei, Traian Basescu, sa raspunda daca tot ceea ce se intampla impotriva postului de.

Dovezi ale primului razboi etnic din lume: Scheletele unor oameni ucisi in urma cu 13.000 de ani, descoperite in Sahara

Scheletele unor oameni care au fost ucisi in urma cu 13. 000 de ani la marginea desertului Sahara ar putea reprezenta dovezi ale primului razboi etnic din lume, sustin cercetatorii de la British Museum din Londra,.

Dezvaluirile socante in scandalul Basescu-Bercea continua astazi, la Sinteza zilei

Aseara, Romania a urmarit uluita inregistrari noi din scandalul Basescu-Bercea Mondial. Liderul partidului prezidential din Olt, Capatana profera amenintari in numele Nasului. Musamalizarea a esuat. Unde.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2028 seconds )