Libnet.ro
UNICEF

22:00

Sinteza zilei: Noi IMAGINI EXPLOZIVE in scandalul Mircea Basescu - Bercea Mondial. Banii sunt la tine, puscaria e la tine!

Antena3 Antena3,
Sinteza zilei: Noi IMAGINI EXPLOZIVE in scandalul Mircea Basescu - Bercea Mondial. Banii sunt la tine, puscaria e la tine!

Mihai Gadea a prezentat, in editia de duminica a emisiunii Sinteza zilei, noi inregistrari in dosarul Bercea Mondial - Mircea Basescu, in care se vorbeste despre o spaga de doua milioane de euro, fix suma. continuă pe Antena3

Sinteza zilei: Noi IMAGINI EXPLOZIVE in scandalul Mircea Basescu - Bercea Mondial

Mihai Gadea a prezentat, in editia de duminica a emisiunii Sinteza zilei, noi inregistrari in dosarul Bercea Mondial - Mircea Basescu, in care se vorbeste despre o spaga de doua milioane de euro, fix suma.

Hanibal Dumitrascu, la Sinteza zilei: Capatana apara familia Basescu chiar cu pretul libertatii lui, exact ca intr-o structura mafiota

Marian Capatana apara familia Basescu chiar cu pretul libertatii lui, a afirmat psihologul Hanibal Dumitrascu, invitat in editia de duminica a emisiunii Sinteza zilei, de la Antena 3. Capatana.

Sinteza zilei: Dovada ca Traian Basescu persecuta Antena 3

Mihai Gadea a anuntat, in editia de duminica a emisiunii Sinteza zilei, ca il someaza pe presedintele Romaniei, Traian Basescu, sa raspunda daca tot ceea ce se intampla impotriva postului de.

Badea: Daca nu era Basica sa faca inregistrarile, Mircea Basescu era linistit la el acasa

Mircea Badea e de parere ca daca nu ar fi existat inregistrarile in scandalul Basescu-Bercea, Mircea Basescu era linistit la el acasa. Eu chiar as face un fan club Izaura, adica vreau sa fiu fondator la fan.

Mircea Basescu va fi trimis in judecata. Dosarul Bercea-Basescu va pleca spre instanta

Mircea Basescu, fratele presedintelui, va fi trimis in judecata pentru trafic de influenta, in dosarul Bercea-Basescu. Anchetatorii au decis ca au destule probe si trebuie sa trimita aceasta cauza in.

Surse: Un nou DOSAR PENAL pentru Mircea Basescu. Fratele presedintelui este acuzat ca a mintit anchetatorii

Mircea Basescu, fratele presedintelui Traian Basescu, este acuzat de inselaciune si inducere in eroare a organelor judiciare. Procurorii vor face verificari. Noul dosar este disjuns din cel vechi in c.

Mircea Basescu se alege cu un nou DOSAR PENAL. Fratele presedintelui este acuzat ca a mintit anchetatorii

Mircea Basescu, fratele presedintelui Traian Basescu, este acuzat de inselaciune si inducere in eroare a organelor judiciare. Procurorii vor face verificari. Noul dosar este disjuns din cel vechi in c.

Mircea Basescu afla marti daca scapa de arestul preventiv

Cererea de revocare a masurii arestarii preventive depusa de Mircea Basescu se judeca mai devreme la Tribunalul Bucuresti, noul termen fiind stabilit astazi pentru 15 iulie, dupa ce, initial, instanta stabilise pentru 21 iulie dezbaterea acestei cereri, dar avocatii lui Mircea Basescu au solicitat preschimbarea termenului, scriu surse din presa.

Cererea de revocare a arestului depusa de Mircea Basescu se va judeca pe 15 iulie

Mircea Basescu afla pe 15 iulie daca va fi eliberat. Aparatorii fratelui presedintelui au cerut judecarea mai devreme a solicitarii de revocare a arestarii preventive, relateazaB1 TV. Mircea Basescu si .

Cererea lui Mircea Basescu de revocare a arestarii preventive se judeca mai devreme, pe 15 iulie

Cererea de revocare a masurii arestarii preventive depusa de Mircea Basescu se judeca mai devreme la Tribunalul Bucuresti, noul termen fiind stabilit pentru 15 iulie, transmite Agerpres. Initial, instanta stabilise pentru 21 iulie dezbaterea acestei cereri, insa avocatii lui Mircea Basescu au solicitat preschimbarea termenului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2354 seconds )