Libnet.ro
UNICEF

06:31

Sinteza Zilei. Reportaj incredibil despre saracia din comuna Nana

Antena3 Antena3,
Sinteza Zilei. Reportaj incredibil despre saracia din comuna Nana

In cadrul editiei de miercuri a emisiunii Sinteza zilei, a fost difuzat un reportaj din comuna Nana, care arata saracia din localitatea aflata in judetul Calarasi. Imaginile arata o comuna fara. continuă pe Antena3

Sinteza Zilei. Documente soc despre relatia Basescu - Udrea

Mihai Gadea a prezentat in emisiunea Sinteza Zilei o serie de documente care arata relatia dintre Traian Basescu si Elena Udrea. Unul dintre documente arata ca Guvernul a alocat, in sesiunea 3-31 ianuarie.

SINTEZA ZILEI. Gorilele Elenei Udrea au agresat o femeie in varsta

Imagini incredibile din comuna Nana, difuzate in editia de miercuri a emisiunii Sinteza zilei, de la Antena 3. O femeie in varsta care intentiona sa-i ceara explicatii Elenei Udrea in privinta terenurilor de.

Sinteza Zilei a implinit 10 ani. Urmareste imagini de la debutul emisiunii si pana in prezent

Mihai Gadea a prezentat, in editia de duminica a emisiunii Sinteza zilei, cateva fragmente cu cei mai frumosi oameni si cele mai importante subiecte care au ajuns pe platoul emisiunii, in 10 ani de existenta.

Pro TV: Andreea Esca, Maruta si Andra raman / Despre schimbarile din ultima vreme: Trecem printr-un proces normal de rearanjare interna

Andreea Esca, Andra, Catalin Maruta, Oana Cuzino se numara printre vedetele Pro TV care vor continua sa apara in programele statiei, anunta, luni, televiziunea intr-un comunicat de presa menit sa asigure piata ca lucrurile merg normal in cadrul acestei companii. Comunicatul nu mentioneaza deloc numele altor vedete despre care s-a vehiculat ca ar urma sa plece de la Pro TV din toamna, inclusiv Smiley si Bartos sau Loredana. Pro TV s-a confruntat in ultima vreme si cu un val de plecari la varf, iar despre aceste schimbari compania afirma ca reprezinta un proces normal de rearanjare interna.

Vicepremierul moldovean, discutii la Casa Alba despre criza din Ucraina

Vicepremierul moldovean Eugen Carpov s-a intalnit marti, la Casa Alba, cu Tara Leweling, directoarea Consiliului National american pentru Securitate, la o zi dupa plasarea fortelor de la frontiera in stare de alerta, din cauza crizei din Ucraina, relateaza RFE/RL online, conform Mediafax.

Basescu despre situatia din Ucraina: Romania nu este in pericol de a fi atacata

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti, la Gandul Live, referindu-se la solicitarea premierului privind convocarea CSAT pe tema situatiei din Ucraina, ca acest semnal nu trebuie dat, pentru ca Romania nu este in pericol de a fi atacata, conform Mediafax.

Lavrov despre criza din Ucraina: Consiliul Europei trebuie sa isi utilizeze capacitatea de mediere

Ministrul rus de externe, Serghei Lavrov, se va intalni saptamana aceasta cu omologii sai din Europa, la la Viena, anunta RIA Novosti.

Seful OSCE va efectua o vizita la Moscova, pe 7 mai, pentru a discuta despre criza din Ucraina

Seful in exercitiu al Organizatiei pentru Securitate si Cooperare in Europa OSCE), Didier Burkhalter, se va deplasa, pe 7 mai, la Moscova, pentru a incerca sa reduca tensiunile legate de criza din Ucraina, a anuntat duminica Kremlinul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1983 seconds )