Libnet.ro
UNICEF

11:30

Sinteza Zilei. Documente soc despre relatia Basescu - Udrea

Antena3 Antena3,
Sinteza Zilei. Documente soc despre relatia Basescu - Udrea

Mihai Gadea a prezentat in emisiunea Sinteza Zilei o serie de documente care arata relatia dintre Traian Basescu si Elena Udrea. Unul dintre documente arata ca Guvernul a alocat, in sesiunea 3-31 ianuarie. continuă pe Antena3

Si Mircea Badea se imbraca cu ce vrea el. IATA cu ce tricou a venit la Sinteza zilei

Mircea Badea a urmat exemplul presedintelui Traian Basescu, care a declarat de la prezidiul Palatului Cotroceni ca are dreptul sa se imbrace cum vrea, raspunzand astfel intrebarilor jurnalistilor cu privire.

Sinteza Zilei a implinit 10 ani. Urmareste imagini de la debutul emisiunii si pana in prezent

Mihai Gadea a prezentat, in editia de duminica a emisiunii Sinteza zilei, cateva fragmente cu cei mai frumosi oameni si cele mai importante subiecte care au ajuns pe platoul emisiunii, in 10 ani de existenta.

Editie speciala Sinteza Zilei. Afla in aceasta seara ce primeste Traian Basescu de la romani

Luat de val, Traian Basescu si-a dat haina de pe el pentru Elena Udrea. A promis ca-i da si votul, azi a zis ca ii da si toti banii lui. Ce-o urma sa-i mai dea Traian Basescu femeii PMP? Ce primeste in schi.

Ponta: Tandemul Basescu-Udrea va merge la Parchet, in cazul Nana

Elena Udrea este implicata in afacerea terenurilor achizitionate de familia presedintelui Traian Basescu la Nana, iar in acest sens vor fi prezentate public mai multe documente, a declarat, marti, liderul PSD,.

Despre relatia parinte-elev si granita fina dintre control si ajutor, la Adevarul Live, de la ora 12.00

Ce ar trebui sa insemne ajutorul parintilor in educatia copiilor si ce se intampla cand controlul e exagerat, iar standardele prea inalte? Despre rolul parintilor in educatia copiilor si cum ar trebui sa intervina profesorii discutam la Adevarul Live, de la ora 12.

Despre relatia parinte-elev si granita fina dintre control si ajutor, la Adevarul Live. Parintele trebuie sa fie un prieten pentru copilul sau

Ce ar trebui sa insemne ajutorul parintilor in educatia copiilor si ce se intampla cand controlul e exagerat, iar standardele prea inalte? Despre rolul parintilor in educatia copiilor si cum ar trebui sa intervina profesorii am discutat la Adevarul Live cu profesorul de Istorie Corneliu Riegler, de la Colegiul National George Cosbuc si cu psihologul Diana Ioanes, consilier scolar la acelasi liceu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )