Libnet.ro
UNICEF

19:46

Vicepremierul moldovean, discutii la Casa Alba despre criza din Ucraina

România Liberă România Liberă,
Vicepremierul moldovean, discutii la Casa Alba despre criza din Ucraina

Vicepremierul moldovean Eugen Carpov s-a intalnit marti, la Casa Alba, cu Tara Leweling, directoarea Consiliului National american pentru Securitate, la o zi dupa plasarea fortelor de la frontiera in stare de alerta, din cauza crizei din Ucraina, relateaza RFE/RL online, conform Mediafax. continuă pe România Liberă

Vicepremierul moldovean Eugen Carpova fost primit la Casa Alba pentru a discuta despre criza din Ucraina

Vicepreimierul moldovean Eugen Carpov s-a intalnit marti, la Casa Alba, cu Tara Leweling, directoarea Consiliului National american pentru Securitate, la o zi dupa plasarea fortelor de la frontiera in stare de.

Seful OSCE va efectua o vizita la Moscova, pe 7 mai, pentru a discuta despre criza din Ucraina

Seful in exercitiu al Organizatiei pentru Securitate si Cooperare in Europa OSCE), Didier Burkhalter, se va deplasa, pe 7 mai, la Moscova, pentru a incerca sa reduca tensiunile legate de criza din Ucraina, a anuntat duminica Kremlinul.

Lavrov despre criza din Ucraina: Consiliul Europei trebuie sa isi utilizeze capacitatea de mediere

Ministrul rus de externe, Serghei Lavrov, se va intalni saptamana aceasta cu omologii sai din Europa, la la Viena, anunta RIA Novosti.

Vicepremierul Eugen Carpov, primit la Casa Alba pentru discutii despre criza din Ucraina

Vicepremierul moldovean Eugen Carpov s-a intalnit marti, la Casa Alba, cu Tara Leweling, directoarea Consiliului National american pentru Securitate, la o zi dupa plasarea fortelor de la frontiera in stare de alerta, din cauza unor ingrijorari legate de criza din Ucraina.

Anuntul facut de Casa Alba: Nu exista dovezi privind retragerea trupelor ruse de la granita Ucrainei

Casa Alba anunta ca nu detine dovezi privind retragerea trupelor ruse de la frontierele Ucrainei, asa cum a afirmat presedintele rus, Vladimir Putin, relateaza AFP. Statele Unite ar primi favorabil o asemenea.

Alerta la Casa Alba: O masina suspecta le-a urmarit pe fiicele lui Barack Obama, intr-un convoi oficial

Accesul la Casa Alba a fost interzis marti, mai mult de o ora, din cauza unei masini care a incercat sa urmareasca un convoi oficial in zona de securitate. intr-unul dintre autoturisme se aflau fiicele.

O masina suspecta a urmarit convoiul oficial la Casa Alba

Accesul la Casa Alba a fost interzis marti timp de aproximativ o ora, din cauza unei masini care a incercat sa urmareasca un convoi oficial in perimetrul de securitate, relateaza AFP.

Casa Alba cere actiuni urgente in fata schimbarilor climatice

Casa Alba a cerut actiuni de urgenta in fata schimbarilor climatice, dupa ce a dezvaluit, marti, situatia efectelor actuale si previzibile ale fenomenului in SUA. Din rapoartele autoritatilor,.

Criza din Ucraina scade afacerile companiilor europene

Un numar mare de companii europene, de la banci la producatori de bere, au raportat rezultatele financiare care arata un impact negativ semnificativ cauzat de incertitudinile politice ale confruntarii Moscovei cu Occidentul in criza din Ucraina, precum si de incetinirea economiei Rusiei.

Turistii straini evita Rusia: criza din Ucraina a provocat o scadere drastica a rezervarilor

Criza din Ucraina a provocat o scadere drastica a rezervarilor turistice in Rusia din partea turistilor americani, europeni, dar si a celor din Asia, care de regula sunt indiferenti la tensiunile politice din jurul statului rus, relateaza Wall Street.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:46

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )