Libnet.ro
UNICEF

23:00

SINTEZA ZILEI. Gorilele Elenei Udrea au agresat o femeie in varsta

Antena3 Antena3,
SINTEZA ZILEI. Gorilele Elenei Udrea au agresat o femeie in varsta

Imagini incredibile din comuna Nana, difuzate in editia de miercuri a emisiunii Sinteza zilei, de la Antena 3. O femeie in varsta care intentiona sa-i ceara explicatii Elenei Udrea in privinta terenurilor de. continuă pe Antena3

Sinteza Zilei. Documente soc despre relatia Basescu - Udrea

Mihai Gadea a prezentat in emisiunea Sinteza Zilei o serie de documente care arata relatia dintre Traian Basescu si Elena Udrea. Unul dintre documente arata ca Guvernul a alocat, in sesiunea 3-31 ianuarie.

Catalin Predoiu: Nu putem vorbi de unificarea dreptei in jurul Elenei Udrea, poate de unificarea stangii

Prim-vicepresedintele PDL, Catalin Predoiu, a declarat, marti, ca nu crede ca dreapta s-ar putea unifica in jurul Elenei Udrea, poate stanga si ca orice vot dat PMP este dat PSD, la europarlamentare,.

Predoiu: Nu putem vorbi de unificarea dreptei in jurul Elenei Udrea

Prim-vicepresedintele PDL Catalin Predoiu a declarat, marti, ca nu crede ca dreapta poate fi unita in jurul Elenei Udrea.

Sinteza Zilei. Reportaj incredibil despre saracia din comuna Nana

In cadrul editiei de miercuri a emisiunii Sinteza zilei, a fost difuzat un reportaj din comuna Nana, care arata saracia din localitatea aflata in judetul Calarasi. Imaginile arata o comuna fara.

Sinteza Zilei a implinit 10 ani. Urmareste imagini de la debutul emisiunii si pana in prezent

Mihai Gadea a prezentat, in editia de duminica a emisiunii Sinteza zilei, cateva fragmente cu cei mai frumosi oameni si cele mai importante subiecte care au ajuns pe platoul emisiunii, in 10 ani de existenta.

Editie speciala Sinteza Zilei. Afla in aceasta seara ce primeste Traian Basescu de la romani

Luat de val, Traian Basescu si-a dat haina de pe el pentru Elena Udrea. A promis ca-i da si votul, azi a zis ca ii da si toti banii lui. Ce-o urma sa-i mai dea Traian Basescu femeii PMP? Ce primeste in schi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )