Libnet.ro
UNICEF

23:00

Ana Maria Nedelcu, dezvaluiri explozive la Sinteza zilei: Am cumparat singura casa, moment in care toate declaratiile lui s-au desirat

Antena3 Antena3,
Ana Maria Nedelcu, dezvaluiri explozive la Sinteza zilei: Am cumparat singura casa, moment in care toate declaratiile lui s-au desirat

Ana Maria Nedelcu, romanca acuzata ca si-a rapit fiul din Canada, a povestit, intr-un interviu la Sinteza zilei, cum a inceput cosmarul care ii ameninta acum copilul si care ar putea sa. continuă pe Antena3

Romanca acuzata ca si-a rapit fiul din Canada, dezvaluiri explozive la Sinteza zilei. La ce ritualuri socante ar putea fi expus copilul

Ana Maria Nedelcu, romanca acuzata ca si-a rapit fiul din Canada, a povestit, intr-un interviu la Sinteza zilei, cum a inceput cosmarul care ii ameninta acum copilul si care ar putea sa.

Drama romancei acuzate de rapirea internationala a propriului copil. Ana Maria Nedelcu: Judecatoarea hotarase sa renunt la toata viata mea din Toronto (VIDEO)

Ana Maria Nedelcu, femeia acuzata de rapire de minori dupa ce a fugit cu fiul ei din Canada ca sa il scape de abuzurile tatalui, va trebui sa stea saptamana viitoare fata in fata cu fostul.

Ana Maria Nedelcu, mama acuzata ca si-a rapit copilul din Canada, afla luni daca va fi extradata

Curtea de Apel Bucuresti discuta luni extradarea Anei Maria Nedelcu, acuzata ca si-a rapit copilul nascut in Canada si l-a adus in Romania. Autoritatile canadiene o acuza de infractiunea de rapire cu incalcarea unui ordin de custodie pentru care risca 10 ani de inchisoare.

Romanca acuzata ca si-a rapit propriul copil a fost eliberata

Mama acuzata ca si-a rapit propriul copil din Canada a castigat prima batalie in instanta. Ana Maria Nedelcu a parasit arestul central, dupa ce Curtea Suprema a decis eliberarea ei, iar.

Ana Maria Patru (AEP): Bannerele si mesh-urile, interzise in campania pentru locale; sunt permise afisele de anumite dimensiuni

In campania electorala pentru alegerile locale sunt interzise bannerele, mesh-urile, dar si o serie de alte modalitati de publicitate electorala, in schimb printre materialele permise se numara afisele, care trebuie sa respecte anumite dimensiuni, a declarat presedintele Autoritatii Electorale Permanente AEP), Ana Maria Patru, intr-un interviu acordat Agerpres.

Victor Ponta, primul interviu televizat dupa demisia din fruntea Guvernului, la Sinteza zilei, de la 21.30

Fostul premier Victor Ponta vine la Sinteza zilei, luni seara, unde va acorda primul interviu televizat dupa demisia din fruntea Guvernului.

Sinteza zilei: Victor Ponta, primul interviu televizat dupa demisia din fruntea Guvernului

Fostul premier Victor Ponta a acordat emisiunii Sinteza zilei, de la Antena 3, primul interviu televizat dupa demisia din fruntea Guvernului, la sfarsitul anului trecut.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2358 seconds )