Libnet.ro
UNICEF

22:15

Siretul s-a retras din cauza caniculei. Unde apa avea trei metri adancime, acum se poate trece cu pasul

B1 B1,
Siretul s-a retras din cauza caniculei. Unde apa avea trei metri adancime, acum se poate trece cu pasul

Siretul s-a retras periculos de mult, din cauza temperaturilor ridicate, iar unde apa avea trei metri adancime, acum se poate trece cu pasul, informeaza B1 TV. Specialistii ii indeamna pe localnici sa nu se. continuă pe B1

Siretul s-a retras din cauza caniculei. Unde apa avea trei metri adancime, acum se poate trece la pas

Siretul s-a retras periculos de mult, din cauza temperaturilor ridicate, iar unde apa avea trei metri adancime, acum se poate trece la pas, informeaza B1 TV. Specialistii ii indeamna pe localnici sa nu se.

Aproape 700 de persoane au sunat duminica la Ambulanta, din cauza caniculei

Aproape 700 de persoane au sunat duminica la Ambulanta, din cauza caniculei, informeaza B1 TV. Medicii de la serviciul de ambulanta Bucuresti-Ilfov lucreaza la foc continuu inca de cand s-a instalat canicula.

Productia de pepeni la Dabuleni a incetat din cauza caniculei

Autoritatile din Dabuleni atrag atentia ca, din cauza celor trei saptamani de canicula, pepenii din zona nu s-au mai copt din 15-20 iulie. Cu toate acestea, pietele din Romania sunt in continuare pline de.

CNADNR: Restrictii de circulatie in 7 judete si in Bucuresti din cauza caniculei

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania CNADNR) a anuntat, joi, ca circulatia vehiculelor cu masa totala maxima autorizata mai mare de 7,5 tone va fi restrictionata joi, pana la.

Numar record de solicitari la ambulanta, din cauza caniculei

Aproape jumatate dintre cele 783 de solicitari inregistrate luni la Serviciul de Ambulanta Bucuresti-Ilfov au fost pentru urgente medicale, peste 30 fiind pentru persoane care au lesinat pe strada, iar altele.

Restrictii temporare de circulatie din cauza caniculei

CNADNR-SA a instituit, astazi, in intervalul orar 12. 00, o restrictie temporara a circulatiei vehiculelor cu masa totala maxima autorizata mai mare de 7,5 tone, pe autostrazile si drumurile nationale care tranziteaza judetele Dolj, Olt, Teleorman, Giurgiu, Ilfov, Calarasi, precum si in municipiul Bucuresti.

Noul sistem de operare Windows 10, criticat de utilizatori din cauza unui mesaj de eroare: Nu cred ca performanta asta va fi egalata vreodata

Lansat miercuri, noul sistem de operare Windows 10 este deja criticat din cauza aparitiei unui mesaj de eroare, informeaza Business Insider. Utilizatorii considera mesajul Something happened ca fiind hilar si.

Nivelul Dunarii, scazut din cauza secetei. in unele zone a fost redusa latimea senalului navigabil

Nivelul si debitul Dunarii au scazut din cauza secetei, iar in unele zone, pe Dunarea fluviala, s-a decis reducerea latimii senalului navigabil, in timp ce autoritatile bulgare nu au facut operatiunile.

Bebelus de trei luni, ramas fara vedere din cauza unei fotografii realizate cu telefonul mobil

Un bebelus de trei luni a ramas fara vedere din cauza blitului de la telefonul mobil pe care un prieten al familiei a uitat sa-l opreasca inainte de a-i face micutului o poza de aproape, relateaza Daily Mail.

Ce a patit un copil din cauza unei creme pentru protectie solara! Atentie, imagini greu de privit

O mamica din Marea Britanie a vrut ca toata lumea sa stie ce a patit fiul ei din cauza unei creme cu protectie solara. Aceasta a mers cu fiul ei la piscina si din 3 in 3 ore l-a uns pe copil cu crema special.

ştiri de la B1

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )