Libnet.ro
UNICEF

00:07

Sistemul medical din Marea Britanie, la un pas de criza. Brexitul ii determina pe medicii europeni sa paraseasca Regatul

B1 B1,
Sistemul medical din Marea Britanie, la un pas de criza. Brexitul ii determina pe medicii europeni sa paraseasca Regatul

Cei mai multi dintre medicii europeni care lucreaza in Marea Briatnie se gandesc sa paraseasca tara din cauza Brexitului, potrivit The Independent. La aceasta concluzie s-a ajuns in urma. continuă pe B1

Mai multe companii din Marea Britanie obliga angajatele sa vina intotdeauna machiate si cu tocuri. Ce masuri s-au luat

Mai multe companii din Marea Britanie au niste coduri vestimentare total nepotrivite. Angajatele sunt obligate sa vina la munca intotdeauna machiate si cu tocuri foarte inalte si dres transparent.

Camera Lorzilor a amendat legislatia Brexit-ului, pentru a obliga executivul sa respecte drepturile cetatenilor UE din Marea Britanie

Reprezentantii Camerei Lorzilor au votat miercuri seara in favoarea unui amendament la legea de declansare a iesirii natiunii din Uniunea Europeana, care ii obliga pe guvernanti sa garanteze respectarea drepturilor cetatenilor europeni din Marea Britanie inainte ca premierul sa invoce articolul 50 al Tratatului de la Lisabona. Votarea acestui amendament reprezinta un mare esec pentru executivul Theresei May, relateaza Reuters.

BATAIE intr-un tren din Marea Britanie, din cauza unor tinere care puneau COVRIGI pe capul unui pasager (VIDEO)

Politia a fost chemata intr-un tren sa opreasca neintelegerileiscate de un grup de tinerecare puneau covrigi pe capul pasagerilor. O filmare pusa pe Twitter, care a fost vizionata de.

Marea Britanie: Liderul campaniei anti-UE a postat o fotografie la cina cu The Donald

Unul dintre liderii campaniei anti-UE din Marea Britanie, Nigel Farage, a postat pe contul sau de Twitter o fotografie in care apare la cina cu The Donald, cea mai recenta intalnire.

Surse guvernamentale de la Londra afirma ca Marea Britanie nu va mai asigura libera circulatie a cetatenilor europeni care sosesc dupa declansarea Brexitului

Decizie importanta pentru romanii care vor sa migreze in Marea Britanie. Unule surse din guvernul britanic sustin in contextul temerilor ca jumatate din Romania si Bulgaria ar pu.

Surse: Marea Britanie ar putea sa nu mai garanteze libera circulatie a imigrantilor UE sositi dupa declansarea Brexit

Prim-ministrul Marii Britanii, Theresa May, ar urma sa anunte in luna martie ca Marea Britanie nu va mai garanta libera circulatie a imigrantilor din state UE care sosesc dupa initierea procedurii Brexit.

Bundesbank: Bancile cu sediul in Marea Britanie trebuie sa-si mute unele operatiuni in UE

Bancile cu sediul in Marea Britanie vor trebui, probabil, sa isi mute unele operatiuni in Uniunea Europeana UE) ca sa nu piarda accesul la piata unica dupa iesirea din blocul european Brexit), a afirmat, vineri, Andreas Dombret, membru al board-ului Bundesbank banca centrala a Germaniei), transmite Reuters.

Surse oficiale: Marea Britanie se confrunta cu cea mai mare amenintare terorista dupa anii 1970

Marea Britanie se confrunta cu cea mai mare amenintare terorista dupa anii 1970, cand Armata Republicana Irlandeza a comis o serie de atacuri cu bomba, a declarat duminica seful noului organism de supraveghere in domeniul legislatiei privind terorismul, Max Hill, relateaza DPA si Reuters via Agerpres.

Castelul Salbek, de la azil la stralucirea de altadata. Cladirea istorica din judetul Arad, salvata de familia unui milionar roman emigrat in anii 60 in Marea Britanie

Unul dintre cele mai frumoase castele din vestul Romaniei, Salbek, are sansa sa isi regaseasca vechea splendoare cu ajutorul unor filantropi britanici cu origini romanesti. Castelul a fost cumparat de compania londoneza OMC Investments, care a dat aceasta proprietate in administrarea Botnar Foundation.

BMW ar putea produce in Germania - si nu in Marea Britanie - un model electric MINI, din cauza Brexit-ului

BMW ar putea decide sa produca in Germania, si nu la uzina din Oxford UK), un model electric MINI care ar trebui sa ajunga pe piata in 2019, scrie publicatia Handelsblatt. Cei de la BMW nu au confirmat, insa sursele spun ca germanii ar putea lua aceasta decizie daca Brexit-ul va fi unul dur si Regatul ar parasi piata comuna a UE.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )