Libnet.ro
UNICEF

17:15

Site-ul WTA: Problemele Simonei Halep sunt inaltimea, forta si psihicul

Hotnews Hotnews,
 Site-ul WTA: Problemele Simonei Halep sunt inaltimea, forta si psihicul

Site-ul WTA i-a dedicat un nou material Simonei Halep, sportiva pe care o lauda pentru ascensiunea fulminanta din ultimul an de zile. In acelasi timp insa, jucatoarea din Romania are si puncte slabe, acestea fiind vizibile odata cu atingerea primelor locuri din clasamentul mondial. Simona Halep are probleme din cauza inaltimii si a fortei, dar si a psihicului, se precizeaza pe site-ul WTA. continuă pe Hotnews

Site-ul WTA: Problemele Simonei Halep sunt inaltimea, forta si psihicul

Site-ul WTA i-a dedicat un nou material Simonei Halep, sportiva pe care o lauda pentru ascensiunea fulminanta din ultimul an de zile, insa, in acelasi timp insa, scrie ca jucatoarea din Romania are si puncte slabe, acestea fiind vizibile odata cu atingerea primelor locuri din clasamentul mondial.

Site-ul unui ziar al Bisericii, spart de hackeri islamisti

Posibil atac informatic al extremistilor islamisti la adresa site-ului unei publicatii a Bisericii Ortodoxe Romane BOR). Doi hackeri au lasat pe site-ul publicatiei Lumina un mesaj in limba franceza, in.

Adversara Simonei Halep in primul tur la Australian Open, finalista la Bucuresti in 2014

Simona Halep, locul 3 WTA si al treilea cap de serie al competitiei, va juca, in primul tur al Astralian Open, impotriva italiencei Karin Knapp, numarul 51 mondial. Pe tabloul principal competitiei se mai afla inca patru jucatoare din Romania.

Cum arata tabloul si traseul Simonei Halep la Australian Open: promitator

Ne intoarcem la sfertul Simonei. Sintagma sfertul Simonei suna bine, e folosita la scara larga de presa straina, ca pe o forma indirecta de a identifica una dintre favoritele turneului.

Cum arata partea de tablou a Simonei Halep la Australian Open

Va prezentem mai jos sfertul de tablou in care se afla pozitionata Simona Halep la Australian Open, primul turneu de Mare Slem al anului. Daca se respecta calculele hartiei in sferturi Halep ar urma sa o infrunte pa Ana Ivanovic din Serbia.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )