Libnet.ro
UNICEF

16:15

Cum arata partea de tablou a Simonei Halep la Australian Open

Online Sport Online Sport,
Cum arata partea de tablou a Simonei Halep la Australian Open

Va prezentem mai jos sfertul de tablou in care se afla pozitionata Simona Halep la Australian Open, primul turneu de Mare Slem al anului. Daca se respecta calculele hartiei in sferturi Halep ar urma sa o infrunte pa Ana Ivanovic din Serbia. continuă pe Online Sport

Simona Halep la Australian Open: incerc sa ma refac pentru a incepe antrenamentele. Sa-mi tineti pumnii

Jucatoarea de tenis Simona Halep a postat, miercuri, pe pagina sa de Facebook, un mesaj in care a anuntat ca incearca sa se refaca, dupa ce a fost diagnosticata cu gastroenterita, pentru a incepe cat mai rapid antrenamentele in vederea Australian Open.

Simona Halep la Australian Open: romanca, in pericol sa alunece de pe podiumul mondial. Petra Kvitova micsoreaza ecartul

Abandonul de la Sydney si un parcurs mai slab la Australian Open 2015 o pot impinge pe Simona Halep pe locul 4 mondial.

Cum arata tabloul si traseul Simonei Halep la Australian Open: promitator

Ne intoarcem la sfertul Simonei. Sintagma sfertul Simonei suna bine, e folosita la scara larga de presa straina, ca pe o forma indirecta de a identifica una dintre favoritele turneului.

Presa britanica anunta o campanie de succes a Simonei Halep la Australian Open

Simona Halep, care va fi cap de serie numarul 3 la Australian Open, are mari sanse sa ajunga in fazele finale ale turneului, mai ales dupa ce a declarat forfait la turneul din aceasta saptamana de la Sydney.

CALCULE Simona Halep la Australian Open. Tinteste locul 1

Simona Halep incepe de luni la Australian Open, primul turneu de Mare Slem al anului. Ea intra pe locul 3 mondial, insa dupa Melbourne poate ajunge maxim pe 1 sau minim pe 5. Totul se joaca.

Simona Halep la Australian Open: jucatoarea numarul 3 din lume nu stie daca va juca la Melbourne

Dupa ce a abandonat la Sydney, invocand probleme stomacale, constanteanca de 23 de ani mentine suspansul si in privinta participarii ei in primul Grand Slam al anului.

Simona Halep si-a aflat prima adversara si tabloul de la Australian Open

Onlinesport a transmis live text in aceasta pagina tragerea la sorti a meciurilor de simplu de la Australian Open, primul turneu de Mare Slem al anului. Simona Halep este cap de serie numarul 3 in concursul feminin si nu va avea deloc un prim tur usor impotriva unei jucatoare de la jumatatea topului 100 mondial. Halep se afla pe aceeasi parte de tablou cu Maria Sharapova, pe care o poate intalni cel mai devreme in semifinale, dar si cu Ana Ivanovic, impotriva careia ar putea disputa sfert de finala. De asemenea, organizatorii au tinut sa anunteca Halep este refacuta dupa problemele la stomac si ca va intra fara probleme in competitie.

Federer, Nadal si Murray pe aceeasi jumatate de tablou la Australian Open

Conform tragerii la sorti a tabloului principal de simplu de la Australian Open, jucatorii Roger Federer, Rafael Nadal si Andy Murray au fost repartizati pe aceeasi jumatate a tintarului de concurs.

Australian Open 2015: Cine e Knapp, prima adversara a lui Halep. Anul trecut a fost la un pas sa o elimine pe Sarapova

Karin Knapp, locul 51 WTA, este adversara Simona Halep in primul tur la Australian Open. Italianca n-are prea mari reusite in CV pana la 27 de ani, dar e in ascensiune. Iar anul trecut, la Australian Open, i-a pus probleme uriase Mariei Sarapova.

LIVE Simona Halep si-a aflat prima adversara si tabloul de la Australian Open

Urmariti live text in aceasta pagina tragerea la sorti a meciurilor de simplu de la Australian Open, primul turneu de Mare Slem al anului. Simona Halep este cap de serie numarul 3 in concursul feminin si va cunoaste adversara din primul tur, dar si posibilele adversare din fazele urmatoare in functie de pozitionarea pe tabloul de 128 de pozitii.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )