Libnet.ro
UNICEF

06:00

Snowden a primit azil politic temporar in Rusia.

România Liberă România Liberă,
Snowden a primit azil politic temporar in Rusia.

In SUA, Directia pentru informatii, dupa ce a dezvaluit documente clasificate, in interesul unei mai mari transparente, se confrunta cu noile dezvaluiri facute de The Guardian care a publicat documente furnizate de Snowden privind faptul ca National Security Agency NSA) detine alt program secret de spionaj numit XKeystore. Acest program secret al Agentiei de securitate nationala este capabil sa supravegheze in timp real cautarile pe internet, pe retelele sociale a tot ceea ce un utilizator . continuă pe România Liberă

Edward Snowden a primit azil politic in Rusia si a parasit aeroportul din Moscova

Fostul consultant al serviciilor de informatii americane, Edward Snowden, a primit statut de refugiat in Rusia si a plecat intr-un loc sigur din aeroportul unde a fost nevoit sa stea timp de peste o luna, relateaza Reuters.

Avocat: Snowden a primit AZIL temporar in Rusia.

Avocatul fostului consultant american al NSA Edward Snowden a anuntat joi ca acesta a parasit aeroportul Seremetievo din Moscova, dupa ce i-au fost eliberate documentele de iesire, relateaza AFP, conform Mediafax. Avocatul sustine ca acesta a primit azil temporar in Rusia. Stire in curs de actualizare.

Edward Snowden, dupa ce a primit azil in Rusia: Dreptatea a prevalat

Fostul consultant NSA Edward Snowden a afirmat, joi, dupa ce a primit azil temporar in Rusia, ca dreptatea a prevalat si a multumit pe aceasta cale autoritatilor ruse, potrivit Mediafax. in ultimele opt.

SUA sunt dezamagite de hotararea in cazul Snowden si evalueaza utilitatea ...

Statele Unite se declara extrem de dezamagite de hotararea Rusiei de a-i acorda azil politic temporar lui Edward Snowden si evalueaza utilitatea intrevederii dintre presedintii Barack Obama si Vladimir Putin, transmite Mediafax. Suntem extrem de dezamagiti, a declarat Jay Carney, purtatorul de cuvant al presedintelui Barack Obama, afirmand ca nu este in niciun caz o evolutie pozitiva. Citeste si Avocat: Snowden a primit AZIL temporar in Rusia.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2347 seconds )