Libnet.ro
UNICEF

10:15

Edward Snowden, dupa ce a primit azil in Rusia: Dreptatea a prevalat

B1 B1,
Edward Snowden, dupa ce a primit azil in Rusia: Dreptatea a prevalat

Fostul consultant NSA Edward Snowden a afirmat, joi, dupa ce a primit azil temporar in Rusia, ca dreptatea a prevalat si a multumit pe aceasta cale autoritatilor ruse, potrivit Mediafax. in ultimele opt. continuă pe B1

Avocat: Snowden a primit AZIL temporar in Rusia.

Avocatul fostului consultant american al NSA Edward Snowden a anuntat joi ca acesta a parasit aeroportul Seremetievo din Moscova, dupa ce i-au fost eliberate documentele de iesire, relateaza AFP, conform Mediafax. Avocatul sustine ca acesta a primit azil temporar in Rusia. Stire in curs de actualizare.

Edward Snowden a primit azil politic in Rusia si a parasit aeroportul din Moscova

Fostul consultant al serviciilor de informatii americane, Edward Snowden, a primit statut de refugiat in Rusia si a plecat intr-un loc sigur din aeroportul unde a fost nevoit sa stea timp de peste o luna, relateaza Reuters.

Fostul consultant NSA Edward Snowden a parasit aeroportul Seremetievo, dupa ce a primit azil temporar in Rusia

Fostul consultant al Agentiei Nationale de Securitate din SUA Edward Snowden a parasit joi aeroportul moscovit Seremetievo, unde si-a petrecut ultimele cinci saptamani, sustine avocatul sau, dar si un reprezentant al autoritatilor aeroportuare. Potrivit The Wall Street Journal, Snowden a primit azil temporar in Rusia, pentru un an.

Tatal lui Edward Snowden: Ed ar trebui sa ramana in Rusia

Tatal lui Edward Snowden l-a sfatuit miercuri pe fiul sau sa ramana in Rusia, o tara in care fugarul american, blocat pe un aeroport moscovit, a cerut un azil temporar, intr-un duplex organizat de televiziunea publica rusa, relateaza AFP.

Snowden a primit azil politic temporar in Rusia.

In SUA, Directia pentru informatii, dupa ce a dezvaluit documente clasificate, in interesul unei mai mari transparente, se confrunta cu noile dezvaluiri facute de The Guardian care a publicat documente furnizate de Snowden privind faptul ca National Security Agency NSA) detine alt program secret de spionaj numit XKeystore. Acest program secret al Agentiei de securitate nationala este capabil sa supravegheze in timp real cautarile pe internet, pe retelele sociale a tot ceea ce un utilizator .

Avocatul lui Edward Snowden: Fostul consultant NSA a parasit aeroportul Seremetievo din Moscova

Avocatul fostului consultant american al NSA Edward Snowden a anuntat, joi, ca acesta a parasit aeroportul Seremetievo din Moscova, unde era blocat de o luna, dupa ce a primit azil temporar in Rusia. Snowden a.

Edward Snowden multumeste Rusiei si afirma ca dreptatea a prevalat.

Fostul consultant NSA Edward Snowden a multumit Rusiei pentru decizia de a-i acorda azil politic provizoriu un an, afirmand ca dreptatea a prevalat, conform unui comunicat difuzat de WikiLeaks, transmite Mediafax. In ultimele opt saptamani, Administratia Obama nu a manifestat niciun fel de respect pentru legile nationale si internationale, dar, in final, dreptatea a prevalat. Multumesc Rusiei pentru ca mi-a acordat azil, a declarat Snowden. Citeste si SUA sunt dezamagite de hotararea in .

Obama ar putea anula intalnirea cu Putin dupa ce Rusia i-a acordat azil lui Edward Snowden

Barack Obama ar putea anula intalnirea cu Vladmir Putin in Rusia, preconizata de Administratia Prezindentiala, pe fondul tensiunilor legate de fostul consultat american, Edward Snowden, care e protejat de autoritatile rusesti, conform surselor de presa.

Tatal lui Edward Snowden l-a sfatuit pe fiul sau sa ramana in Rusia: Vreau sa fii in siguranta

Lon Snowden, tatal lui Edward Snowden, fost consultant al NSA, l-a sfatuit pe fiul sau sa ramana in Rusia, tara in care a cerut azil temporar, relateaza AFP. Ed, totul este bine acasa, te iubim si.

Edward Snowden ar fi parasit aeroportul Seremetievo din Moscova

Avocatul fostului consultant american al NSA Edward Snowden a anuntat joi ca acesta a parasit aeroportul Seremetievo din Moscova, dupa ce i-au fost eliberate documentele de iesire, relateaza AFP, citat de Mediafax .

ştiri de la B1

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2322 seconds )