Libnet.ro
UNICEF

07:15

SOC LA PRO TV! Cum a fost UCISA, de fapt, actrita din serialul LAS FIERBINTI! TRAGEDIA care a marcat TARA

B1 B1,
SOC LA PRO TV! Cum a fost UCISA, de fapt, actrita din serialul LAS FIERBINTI! TRAGEDIA care a marcat TARA

Dezvaluiri socante ies la iveala in cazul mortii uneia dintre actritele care a jucat intr-un episod din serialul Las Fierbinti de pe PRO TV. continuă pe B1

Bobita din Las Fierbinti, ipostaza inedita! Cum a fost surprins actorul de la PRO TV alaturi de familia sa

Cum i-a prins sfarsitul de an pe Mihai Bobonete, Bobita din Las Fierbinti, si familia sa? Actorul de la PRO TV a fost in culmea fericirii. Bobita din Las Fierbinti, ipostaza inedita alaturi de familia sa Drumuri, show-uri, filmari, insa putin timp pentru cei dragi. Mihai Bobonete, actorul care il interpreteaza pe Bobita in serialul .

inca o PLECARE BOMBA din PRO TV! A ajuns la ANTENA 1! I-A LASAT MASCA pe toti cu aceasta DECIZIE

Mutare surpriza pe piata media. Unul dintre cei mai importanti oameni din fosta structura a Pro TV pleaca la Antena 1. Este vorba de fostul sef al vanzarilor din Pro TV. Zoe Vasilescu, cea care a condus.

O romanca in varsta de 30 de ani a fost ucisa in Italia de un om de afaceri cu care avea o relatie

Ana Maria Lacramioara Di Piazza, o romanca in varsta de 30 de ani care locuia din copilarie in Italia, a fost ucisa de un om de afaceri sicilian, informeaza site-ul cotidianului italian Corriere della Sera, scrie Mediafax.

Horia Brenciu a izbucnit in plans la Vocea Romaniei. Juratii de la PRO TV au ramas fara cuvinte

A patra runda de knockout-uri de la Vocea Romaniei a venit cu lacrimi. Triourile au adus multe emotii in sufletele juratilor, iar cel ce s-a exteriorizat in aceasta seara a fost Horia Brenciu, care a izbucnit in plans. Juratii de la PRO TV au ramas fara cuvinte dupa acest moment. Horia Brenciu a izbucnit in .

Ce a zis Adi Minune, cand si-a auzit fata cantand la Vocea Romaniei de la PRO TV. Adriana l-a dat de gol

La Vocea Romaniei sezonul 9 a pasit pe scena si Adriana, fiica cea mica a lui Adrian Minune. inainte de a canta, a dat un interviu in care l-a dat de gol pe tatal sau. Ce a zis cantaretul cand si-a auzit copilul cantand la PRO TV? Ce a zis Adi Minune, cand si-a auzit .

Serialul Vlad Live Video pe Pro TV Vezi Online editia de luni, 25 noiembrie

Luni seara, ca de fiecare data, cu incepere de la orele 20:30, Pro TV difuzeaza un nou episod din Vlad. Serialul si-a creat o tinta sigura si cucereste audientele in aceasta toamna. lasand cu mult in spate posturile concurente. De altfel, ajunsa la sezonul cu numarul doi, povestea tine cu sufletul la gura in fata .

Secretul neasteptat al lui Smiley. Ce obisnuieste sa faca juratul PRO TV fara Gina Pistol

Smiley se afla de multi ani in mijlocul oamenilor, asa ca are nevoie si de momente in care sa poata sta doar cu cei dragi. Neasteptat este ca exista clipe pe care doreste sa le traiasca fara Gina Pistol. Ce obisnuieste sa faca juratul de la PRO TV stand doar cu gandurile lui? Secretul lui .

Cu ce se ocupa Robi, politistul din Las Fierbinti, inainte sa semneze cu PRO TV. Putini stiu asta despre el

Robi, politistul din Las Fierbinti, este cu siguranta unul dintre cele mai indragite personaje ale serialului de pe PRO TV. Cel care ii da viata politistului simpatic din show-ul de comedie este actorul Leonid Doni, despre care nu multi telespectatori stiu cu ce se ocupa inainte sa imbrace uniforma in acest mod. Serialul in care .

Pro TV a anuntat primul investitor din noul show pe care il pregateste, Imperiul Leilor

Pro TV a anuntat primul investitor din juriul noii emisiuni de divertisment pe care o va difuza, Imperul Leilor, in care tineri antreprenori trebuie sa convinga oameni de afaceri ca merita sa le finanteze proiectul.

Tudor Chirila, imagine rara alaturi de tatal sau. Ce a dezvaluit juratul PRO TV, la 20 de ani de la moartea acestuia

Tudor Chirila a postat un mesaj cat se poate de plin de semnificatie, prin care a dorit sa marcheze un moment foarte trist din viata sa. Mai exact, s-au implinit 20 de ani de la moartea tatalui sau, iar juratul de la PRO TV le-a aratat fanilor de pe Facebook si o imagine rara, in .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2018 seconds )