Libnet.ro
UNICEF

13:15

SOC in showbiz! Alex A MURIT dupa ce a facut un ATAC VASCULAR CEREBRAL

B1 B1,
SOC in showbiz! Alex A MURIT dupa ce a facut un ATAC VASCULAR CEREBRAL

Tragedie in lumea muzicii! Alex Brown, chitaristul trupei Gorilla Biscuits, incetat din viata la doar 52 de ani. Acesta a murit dupa ce a suferit un accident vascular cerebral, informeaza nme. com. Reprezentatul. continuă pe B1

Un barbat din Bucuresti a murit dupa ce ar fi fost impins in fata tramvaiului

Un barbat din Bucuresti a murit dupa ce a fost impins in fata tramvaiului de un om al strazii. Tragedia a avut loc pe Soseaua Progresului, in statia Cal. 13 Septembrie. Calatorul, neidentificat, se afla.

Atentat terorist. Zeci de persoane au murit dupa ce mai multi barbati au incendiat un oras

Un atac al gruparii jihadiste nigeriene Boko Haram impotriva orasului Rann, la inceputul acestei saptamani, s-a soldat cu cel putin 60 de morti, potrivit Amnesty International, care a realizat o ancheta in.

Bucuresti: Un barbat a murit dupa ce a fost mpins n fata tramvaiului de un om al strazii

Un barbat a murit in Capitala lovit de tramvai in statia Calea 13 septembrie dupa ce a fost impins de un om al strazii, in urma incidentului fiind deviate trei linii, potrivit informatiilor oferite de Societatea de Transport Bucuresti.

Accident grav pe un drum din Caras-Severin: Soferii a doua TIR-uri au murit, dupa ce vehiculele s-au ciocnit frontal si apoi au luat foc

Doi barbati au decedat, vineri dimineata, in urma unui accident petrecut pe DN 6, in apropierea localitatii Slatina Timis, dupa ce TIR-urile pe care le conduceau s-au ciocnit frontal, circulatia in zona.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )