Libnet.ro
UNICEF

18:30

SOC TOTAL la PRO TV! CINE A CASTIGAT marele premiu de la VOCEA ROMANIEI! RASTURNARE de situatie in FINALA! (FOTO)

B1 B1,
SOC TOTAL la PRO TV! CINE A CASTIGAT marele premiu de la VOCEA ROMANIEI! RASTURNARE de situatie in FINALA! (FOTO)

Sezonul al noualea al show-ului Vocea Romaniei va avea finala vineri si fiecare dintre cei patru jurati-antrenori spera ca elevul lui sa sa ia premiul cel mare si titlul de cea mai buna voce. continuă pe B1

SOC la PRO TV! ADIO, Vocea Romaniei! NU s-a mai intamplat ASA CEVA pana acum

Celebra emisiune Vocea Romaniei, difuzata de Pro TV, vineri, a avut audienta scazuta fata de editiile trecute. Abia a prins locul trei in topul audientelor la nivel national.

SOC TOTAL la Chefi la cutite: Cine a CASTIGAT MARELE PREMIU! Rasturnare de situatie in FINALA! (VIDEO)

Fanii emisiunii Chefi la cutite asteapta cu sufletul la gura marea finala, ce va fi difuzata marti seara, pentru a vedea cine a castigat marele premiu de 30. 000 de euro. Potrivit surselor Click!,.

SOC pentru PRO TV! ASA CEVA nu s-a mai intamplat! Au primit LOVITURA DE GRATIE exact cand NU nu se asteptau

Marti seara a avut loc finala emisiunii Chefi la cutite. Audientele au fost la cote maxime, prin urmare, Antena 1 a fost liderul de marti seara. Aseara, cooking show-ul a avut cele mai bune cifre din acest.

Cine sunt castigatorii Vocea Romaniei din toate cele 9 sezoane. Ce s-a ales de cei pe care PRO TV i-a facut celebri

Vineri, 20 decembrie, de la ora 20:30, postul de televiziune Pro TV difuzeaza finala Vocea Romaniei. Dragos Moldovan, Andi Tolea, Jasmina Rasadean si Elena Bozian vor lupta pentru marele premiu de 100. 000 de euro si pentru sansa de a deveni urmatoarele staruri in Romania. La fel s-a intamplat cu mai multi dintre castigatorii editiior precedente.

Anunt important de la PRO TV. Ce se intampla la Vocea Romaniei, in marea finala. Va fi o premiera

Mai sunt aproximativ 48 de ore pana la marea finala Vocea Romaniei, tensiunea de dinaintea marelui moment fiind una puternica. Vineri, 20 decembrie, de la 20:30, patru concurenti cu voci exceptionale, care au cucerit deja antrenorii si publicul vor avea ultima reprezentatie in lupta pentru marele premiu. Dragos, Andi, Jasmina si Elena incep repetitiile pentru .

SOC! Gata, A PARASIT PRO TV-UL! Se duce la KANAL D! Asta da LOVITURA. Detalii BOMBA

Dupa ce echipa de la Kanal D le-a luat o vedeta celor de la Antena 1, acum au furat o vedeta din Pro Tv! Coregrafele Andra Gheorghe Cocuta) si Beatrice Rancea fac parte din juriul celui mai nou show de la.

CASTIGATOR CHEFI LA CUTITE SEZONUL 7. Cine a castigat marele concurs de cooking de la Antena 1

Neti Sandu, prima data la TV cu familia ei. Ce stranepoata superba are prezentatoarea de la PRO TV

Neti Sandu a marcat o premiera, la inceputul acestei saptamani, cand a venit insotita de familia ei, la o emisiune de pe PRO TV. Vedeta postului e cunoscuta de mai bine de doua decenii de catre publicul din Romania, pentru ca in fiecare dimineata le aduce cele mai noi previziuni astrale, odata cu horoscopul zilnic .

Ce audiente a avut Singur Acasa la Pro TV

Filmul Singur Acasa a fost difuzat sambata seara pentru al 14-lea an consecutiv de Pro TV si, surprinzator, si de aceasta data a fost lider de audienta! Iata cati oameni s-au uitat la film.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )