Libnet.ro
UNICEF

16:45

Anunt important de la PRO TV. Ce se intampla la Vocea Romaniei, in marea finala. Va fi o premiera

Playtech Playtech,
Anunt important de la PRO TV. Ce se intampla la Vocea Romaniei, in marea finala. Va fi o premiera

Mai sunt aproximativ 48 de ore pana la marea finala Vocea Romaniei, tensiunea de dinaintea marelui moment fiind una puternica. Vineri, 20 decembrie, de la 20:30, patru concurenti cu voci exceptionale, care au cucerit deja antrenorii si publicul vor avea ultima reprezentatie in lupta pentru marele premiu. Dragos, Andi, Jasmina si Elena incep repetitiile pentru . continuă pe Playtech

Premiera intr-un show TV din Romania: surpriza din finala Vocea Romaniei

In premiera intr-un show TV din Romania, telespectatorii se vor bucura de experienta realitatii augmentate in marea finala Vocea Romaniei.

SOC la PRO TV! ADIO, Vocea Romaniei! NU s-a mai intamplat ASA CEVA pana acum

Celebra emisiune Vocea Romaniei, difuzata de Pro TV, vineri, a avut audienta scazuta fata de editiile trecute. Abia a prins locul trei in topul audientelor la nivel national.

Tudor Chirila VOCEA ROMANIEI. Tudor Chirila a spus ADEVARUL despre ce se intampla, de fapt, cu VOCEA ROMANIEI

Tudor Chirila a vorbit despre sansa pe care o are in acest sezon la VOCEA ROMANIEI, si anume de a lucra cu un concurent cu o voce remarcabila, asa cum este cazul lui Dragos Moldovan. Tudor Chirila merge in.

Cei de la Antena 1 au facut totul public din greseala. Cine sunt cei trei concurenti Chefi la Cutite care se lupta pentru premiu in marea finala

Producatorii show-ului culinar Chefi cu Cutite au dezvaluit finalistii fara sa vrea. Ce greseala au facut? Iata cum s-au dat de gol acestia si cine sunt cei trei care se lupta pentru marele premiu? Finalistii de la Chefi la Cutite, dezvaluiti din greseala de Antena 1 Producatorii emisiunii Chefi la Cutite au dezvaluit din greseala .

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )