Libnet.ro
UNICEF

17:45

Soferul din Constanta care a provocat accidentul soldat cu un mort si sase raniti a fost arestat preventiv

B1 B1,
Soferul din Constanta care a provocat accidentul soldat cu un mort si sase raniti a fost arestat preventiv

Soferul care a provocat accidentul din municipiul Constanta, in urma caruia un barbat a murit si alte sase persoane au fost ranite, a fost arestat preventiv, sambata, pentru 30 de zile, anunta. continuă pe B1

Soferul care a provocat accidentul soldat cu un mort si sase raniti a fost arestat preventiv

Soferul care a provocat accidentul din municipiul Constanta, in urma caruia un barbat a murit si alte sase persoane au fost ranite, a fost arestat preventiv, sambata, pentru 30 de zile.

Cinema City a investit 6,5 milioane euro in al doilea multiplex al sau din Constanta

Operatorul de cinematografe Cinema City, a deschis oficial, miercuri seara, cel de-al 19-lea multiplex al companiei si al doilea din Constanta, in cadrul City Park Mall, in urma unei investitii totale de 6,5 milioane euro.

Accident Constanta: Soferul care a provocat moarte unei persoane si ranirea a altor sase, ARESTAT preventiv!

Soferul care a provocat accidentul soldat cu un mort si sase raniti, din Constanta, a fost arestat preventiv, pentru 30 de zile. El a fost acuzat de mai multe delicte grave.

Maiestrie si design la primul magazin din Romania care pune in valoare priceperea mestesugarilor romi

Obiectele de artizanat, realizate cu multa migala, au reusit sa capteze atentia tuturor, printr-un program inedit. Asociatia Mesteshukar Butiq le-a scos din nou la lumina si le-a reinterpretat. Talentul mai.

Rechizitoriu: Ghita a cesionat actiunile Asesoft SA unui offshore din Cipru care ii apartine

Deputatul Sebastian Ghita a cesionat partile sociale pe care le avea ca actionar majoritar la compania Asesoft International SA unei companii offshore din Cipru, pe care o detine tot el, se arata in rechizitoriul.

Angelina Jolie isi duce inapoi fiul adoptat din Cambodgia. Care este motivul

Celebra artista Angelina Jolie crede ca este timpul ca fiul ei adoptat din Cambodgia, Maddox, sa afle mai multe despre originea lui. Baiatul, in varsta de 13 ani, o va insoti pe artista in tara lui natala, unde Jolie va regiza noul ei film, First They Killed My Father: A Daughter of Cambodia Remembers/ Mai intai mi-au omorat tatal: O fiica a Cambodgiei isi aminteste.

ştiri de la B1

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )