Libnet.ro
UNICEF

22:31

Soferul care a provocat accidentul soldat cu un mort si sase raniti a fost arestat preventiv

Adevărul Adevărul,
Soferul care a provocat accidentul soldat cu un mort si sase raniti a fost arestat preventiv

Soferul care a provocat accidentul din municipiul Constanta, in urma caruia un barbat a murit si alte sase persoane au fost ranite, a fost arestat preventiv, sambata, pentru 30 de zile. continuă pe Adevărul

Soferul din Constanta care a provocat accidentul soldat cu un mort si sase raniti a fost arestat preventiv

Soferul care a provocat accidentul din municipiul Constanta, in urma caruia un barbat a murit si alte sase persoane au fost ranite, a fost arestat preventiv, sambata, pentru 30 de zile, anunta.

Accident Constanta: Soferul care a provocat moarte unei persoane si ranirea a altor sase, ARESTAT preventiv!

Soferul care a provocat accidentul soldat cu un mort si sase raniti, din Constanta, a fost arestat preventiv, pentru 30 de zile. El a fost acuzat de mai multe delicte grave.

Accident rutier grav la Constanta: Un mort si sase raniti, dupa ce un sofer baut a intrat cu masina intr-un grup de persoane

Un barbat a murit, vineri dimineata, iar alte sase persoane au fost ranite, doua dintre ele grav, dupa ce un sofer care se urcase baut la volan a intrat in plin intr-un grup de pasageri care coborasera dintr-un microbuz, pe un bulevard din municipiul Constanta, transmite Mediafax.

Soferul care l-a ucis, intr-un accident, pe prim procurorul Flavius Chis, gasit MORT

Soferul sloven care i-a ucis pe prim-procurorul aradean Flavius Chis si pe membrii familiei acestuia intr-un accident petrecut pe o autostrada de langa Ljubljana, dupa care a fugit, a fost gasit mort, conform presei locale.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )