Libnet.ro
UNICEF

01:05

Solicitarile de despagubire dupa accidentul din Muntenegru depasesc rezerva de 5 mil. euro

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Solicitarile de despagubire dupa accidentul din Muntenegru depasesc rezerva de 5 mil. euro

Solicitarile beneficiarilor politei RCA Omniasig VIG pentru autocarul implicat in accidentul din Muntenegru din iunie 2013 depasesc rezerva maxima de 5 milioane de euro stabilita prin lege si alocata de asigurator in urma acestui eveniment. continuă pe Wall-Street Ro

Accidentul din Muntenegru: Solicitarile de despagubire depasesc 5 milioane de euro.

Asiguratorii spun ca solicitarile beneficiarilor politei RCA Omniasig VIG pentru autocarul implicat in accidentul din Muntenegru din iunie 2013 depasesc rezerva maxima de cinci milioane de euro stabilita prin lege si alocata de asigurator in urma accidentului, conform Mediafax. Omniasig Vienna Insurance Group a luat act de finalizarea cercetarilor Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie privind tragicul accident rutier produs la data de 23 iunie 2013, in Muntenegru.

OMNIASIG ofera despagubiri de 5 milioane de euro pentru accidentul din Muntenegru

OMNIASIG Vienna Insurance Group a alocat rezerva maxima de 5 milioane de euro pentru a acoperi despagubirile ce trebuie acordate in urma accidentului din Muntenegru, declara un comunicat de presa transmis de firma.

Solicitarile de despagubire in urma accidentului din Muntenegru de anul trecut depasesc 5 milioane de euro

Solicitarile beneficiarilor politei RCAOmniasig VIG pentru autocarul implicat in accidentul din Muntenegru din iunie 2013 depasesc rezerva maxima de cinci milioane de euro stabilita prin lege si alocata de.

Solicitarile de despagubire in urma accidentului din Muntenegru de anul trecut depasesc 5 milioane de euro

Solicitarile beneficiarilor politei RCA Omniasig VIG pentru autocarul implicat in accidentul din Muntenegru din iunie 2013 depasesc rezerva maxima de 5 milioane de euro stabilita prin lege si alocata de asigurator in urma acestui eveniment.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )