Libnet.ro
UNICEF

12:00

Solutiile lui Iohannis pentru criza imigrantilor

România Liberă România Liberă,
Solutiile lui Iohannis pentru criza imigrantilor

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut, luni o conferinta de presa dupa summit-ul pe tema imigrantilor. Seful statului a prezentat cele doua variante sustinute de el in cadrul ntalnirii de la Bruxelles. continuă pe România Liberă

Un primar sloven apreciaza situatia din localitatea sa ca fiind similara uneia dintr-o zona de razboi si cere Germaniei sa solutioneze criza imigrantilor

Slovenia este coplesita de afluxul masiv de imigranti. Aceasta afirmatie este confirmata in special la Brezice, un orasel de la granita sloveno-croata. Ivan Molan, primarul acestei localitati, descrie pentru saptamanalul german Der Spiegel o situatie similara uneia dintr-o zona de razboi si cere Berlinului sa intervina in solutionarea crizei imigrantilor.

Ponta il ataca pe Iohannis pe tema crizei imigrantilor: Domnul Iohannis este foarte arogant si nu se pregateste

Victor Ponta a declarat luni seara, referitor la disputa sa cu Klaus Iohannis pe tema imigrantilor, ca presedintele este arogant si nu se pregateste, adaugand ca nu avea nevoie de mandat de la Palatul Cotroceni pentru a merge la Sofia sa discute cu omologii sai sarb si bulgar pe aceast subiect.

Juncker vrea duminica masuri pentru criza refugiatilor

Presedintele Comisiei Europene Jean-Claude Juncker a declarat, intr-un interviu pentru presa germana, ca vrea sa obtina de la un grup de lideri UE, la summitul de duminica, un acord asupra unor masuri pe termen scurt in gestionarea crizei migrantilor.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2295 seconds )