Libnet.ro
UNICEF

13:00

Somajul din Italia, la nivel record

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Somajul din Italia, la nivel record

Rata somajului din Italia a crescut peste asteptari in luna septembrie, ajungand la un record maxim istoric, in conditiile in care societatile din tara nu au facut angajari din cauza temerilor generate de recesiunea persistenta. continuă pe Ziarul Bursa

Indicele Standard and Poor's 500 - la nivel record, in asteptarea deciziei Fed

Indicele bursier Standard and Poor's 500 S and P 500), al pietei americane, a consemnat un nivel record in prima parte a zilei de ieri, actiunile urcand in asteptarea deciziei reuniunii de politica monetara a Federal Reserve Fed).

Pericol: 5 banci din Italia ar putea avea probleme la testele de stres

Testele de stres pregatite de Banca Centrala Europeana BCE) vor dezvalui probabil deficite de capital la cinci banci din Italia, ridicand posibilitatea ca acestea sa aiba nevoie de ajutor de stat, a avertizat agentia de rating Moody039;s, citata de.

Franta: Presedintele Hollande atinge un nivel record de impopularitate, guvernul renunta la ecotaxa pentru camioanele grele

Pe fondul amplei miscari de contestare care zguduie vestul Frantei, premierul Jean-Marc Ayrault a anuntat marti amanarea intrarii in vigoare a unei taxe ecologice pentru camioanele grele, in contextul nivelului record de impopularitate atins de presedintele Hollande, scrie AFP.

Dan Diaconescu face dovada studioului din Italia: Niciodata nu am mintit pe nimeni (VIDEO)

Dan Diaconescu a prezentat, in direct la emisiunea Talk B1 difuzata de B1 TV, noul studio dinItalia, de unde va transmite, acesta explicand ca niciodata nu a spus ca va transmite din capela Sixtina.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2031 seconds )