Libnet.ro
UNICEF

13:00

SONDAJ Credeti ca va fi sesizata CCR, daca presedintele Iohannis refuza revocarea sefei DNA, Laura Codruta Kovesi?

Hotnews Hotnews,
 SONDAJ Credeti ca va fi sesizata CCR, daca presedintele Iohannis refuza revocarea sefei DNA, Laura Codruta Kovesi?

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a mentionat marti, la CSM, posibilitatea unei sesizari a Curtii Constitutionale, in cazul in care presedintele Iohannis va refuza sa o revoce pe sefa DNA, Laura Codruta Kovesi. Ministrul a adus astfel, la nivelul discursului guvernamental, optiunea sesizarii CCR. Pana acum, liderii PSD si ai guvernului au evitat sa discute clar sau au respins aceasta optiune, dar ideea a fost intens vehiculata de posturile Antena 3 si Romania TV in ultima vreme. Participa la sondajul HotNews. ro: Va fi sesizata CCR, daca Iohannis refuza revocarea lui Kovesi?. continuă pe Hotnews

Ministrul Justitiei a enuntat posibilitatea unei sesizari a Curtii Constitutionale daca presedintele Iohannis va refuza revocarea Laurei Codruta Kovesi

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a enuntat marti posibilitatea unei sesizari a Curtii Constitutionale privind existenta unui conflict juridic de natura constitutionala in cazul in care presedintele Iohannis nu o va revoca pe sefa DNA, Laura Codruta Kovesi.

Adrian Tutuianu: Daca presedintele va refuza revocarea sefei DNA, solutia e sesizarea CCR

Senatorul PSD Adrian Tutuianu a declarat luni ca, daca presedintele Klaus Iohannis va refuza sa ia act de solicitarea de revocare din functie a procurorului sef al DNA Laura Codruta Kovesi, solutia este sesizarea Curtii Constitutionale, transmite Agerpres.

Ministrul Toader a vorbit despre posibilitatea sesizarii CCR daca Iohannis nu va revoca pe Kovesi

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a vorbit marti despre posibilitatea de a fi sesizata Curtea Constitutionala cu privire la existenta unui conflict juridic de natura constitutionala, daca presedintele.

Adrian Tutuianu: Daca presedintele refuza revocarea sefei DNA, solutia este sesizarea CCR

Senatorul PSD, Adrian Tutuianu, a declarat luni, ca daca presedintele Klaus Iohannis va refuza sa ia.

Presedintele Iohannis va merge la sedinta de prezentare a raportului de activitate al Directiei Nationale Anticoruptie

Presedintele Klaus Iohannis participa miercuri la sedinta de prezentare a raportului de activitate al Directiei Nationale Anticoruptie DNA) pe anul 2017, potrivit agendei sefului statului. Sedinta va avea l.

Presedintele Iohannis merge la prezentarea bilantului DNA de catre Kovesi

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va merge, miercuri, la prezentarea bilantului DNA de catre sefa institutiei, Laura Codruta Kovesi.

Liviu Dragnea il taxeaza pe presedintele Iohannis

Liviu Dragnea il taxeaza pe presedintele Klaus Iohannis, care a afirmat ca cererea de revocare a sef.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )