Libnet.ro
UNICEF

11:31

Sondaj CSOP: Mugur Isarescu - creditat cu cea mai mare incredere, urmat de Ponta, Oprescu si Iohannis. USD nu strange jumatate din voturi

Hotnews Hotnews,
 Sondaj CSOP: Mugur Isarescu - creditat cu cea mai mare incredere, urmat de Ponta, Oprescu si Iohannis. USD nu strange jumatate din voturi

Guvernatorul Bancii Nationale, Mugur Isarescu, se bucura de cel mai mare capital de incredere in randul alegatorilor romani, fiind urmat de premierul Victor Ponta, primarul Capitalei, Sorin Oprescu, si de presedintele PNL, Klaus Iohannis, potrivit unui sondaj realizat de CSOP, la comanda PDL. Uniunea Social Democrata, condusa de Victor Ponta, nu reuseste sa adune jumatate din electorat, se mai arata in cercetarea obtinuta de HotNews. ro. continuă pe Hotnews

VIDEO. Sondaj CSOP: Mugur Isarescu, in topul increderii alegatorilor romani

Guvernatorul Bancii Nationale, Mugur Isarescu, se bucura de cel mai mare capital de incredere in randul alegatorilor romani, fiind urmat de premierul Victor Ponta, primarul Capitalei, Sorin Oprescu, si de presedintele PNL, Klaus Iohannis, potrivit unui sondaj realizat de CSOP, la comanda PDL. Uniunea Social Democrata, condusa de Victor Ponta, nu reuseste sa adune jumatate din electorat, se mai arata in cercetarea obtinuta de HotNews. ro.

SIF Muntenia - cea mai mare apreciere din BET-FI

Actiunile SIF Muntenia SIF4) au marcat cea mai mare crestere dintre titlurile incluse in indicele BET-FI, in perioada 8 iunie-8 iulie 2014, subclasand astfel SIF Moldova SIF2), care a ocupat prima pozitie, in ultimele saptamani, potrivit calculelor ziarului BURSA.

Wal-Mart este cea mai mare companie din lume, urmata de Shell si ExxonMobil - top Fortune

Gigantul american al distributiei Wal-Mart este cea mai mare companie din lume in termeni de cifra de afaceri, devansand mai multe societati petroliere precum Shell sau ExxonMobil, potrivit clasamentului revistei Fortune, publicat luni si citat de AFP.

VIDEO: S-a descoperit cea mai mare pasare marina din istorie

Aripile acestei vietuitoare, Pelagornis Sandersi, au o anvergura de doua ori mai mare decat aceea a albastrosului regal din zilele noastre, afirma autorii acestui studiu, publicat in Proceedings of the National Academy of Sciences.

Sexul, cea mai mare obsesie a lui Courtney Love

Courtney Love si-a marcat cea de-a 50 aniversare cu o lista ci 50 de obsesii. Iar in varful clasamentului, cantareata a trecut sexul.

Firma Corinei Vintan bate palma cu cea mai mare companie de PR din lume

Compania de lobby a fostului purtator de cuvant din MAE, Corina Vintan, s-a afiliat celei mai mari firme de relatii publice din lume, Edelman, intr-o miscare strategica pentru dezvoltarea regionala a Links Associates.

Rafinaria Petromidia a prelucrat in luna mai 465.000 de tone de materie prima, cea mai mare cantitate atinsa de la punerea sa in functiune in 1979

Rafinaria Petromidia, parte a Rompetrol Rafinare, a prelucrat in mai peste 465. 000 de tone de materie prima, cel mai mare nivel atins de la punerea sa in functiune in 1979, depasind cu 7% recordul de productie de 14. 000 tone pe zi, dupa investitii de peste 1,3 miliarde dolari pe platforma rafinariei.

Mai multi bani pentru Simona Halep! Ar urma sa semneze cu cea mai mare firma de managament sportiv

Conform ziare. com, Simona Halep a intrat in vizorul companiei americane IMG World, care se ocupa de imaginea unor jucatori de top, precum Djokovici sau Sarapova.

Cea mai intalnita fobie a timpului modern afecteaza 66% din oameni

Decizia SUA de a confisca telefoanele si laptopurile descarcate pe aeroporturi a starnit un val de nemultumiri printre pasageri si a readus in discutie cea mai mare fobie a omului modern: frica de a ramane fara telefonul mobil.

Salata de cartofi care valoreaza 35.000 de dolari. Reteta pentru cea mai populara campanie de crowdfunding

Kickstarter , cea mai mare platforma de strangere de fonduri din lume, a demarat un proiect de donatii pentru o salata de cartofi, in urma caruia s-au strans circa 35. 000 de dolari, in ziua a cincea din cele 30 cat va dura aceasta campanie.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2273 seconds )