Libnet.ro
UNICEF

15:45

Sondaj: PCRM se bucura de cea mai mare incredere in randul alegatorilor

Adevărul Adevărul,
Sondaj: PCRM se bucura de cea mai mare incredere in randul alegatorilor

PCRM se bucura de cea mai mare incredere din partea cetatenilor, arata un sondaj realizat de catre Asociatia Sociologilor si Demografilor din Republica Moldova. continuă pe Adevărul

Profit-record pentru cea mai mare companie energetica din Moldova

Cel mai mare distribuitor de energie electrica din Republica Moldova, compania Gas Natural Fenosa a inregistrat in primele noua luni ale acestui an un profit operational de 22 milioane de euro circa 383 de milioane de lei), in crestere cu 15,6% fata de cel din perioada similara a anului 2012.

iPhone 5S, smartphone-ul cu cea mai slaba baterie. Care este telefonul cu cea mai mare autonomie

Telefoanele inteligente sunt cunoscute pentru problemele cu autonomia bateriei, iar revista britanica Which? a testat cele mai noi modele de pe piata pentru a afla care are cea mai puternica vbaterie. Samsung Galaxy.

Judetele cu cea mai mare nevoie de asigurare din Romania.

Vasluiul, alaturi de Teleorman, Salaj, Olt si Ilfov ocupa primele locuri intr-un top al judetelor cu bulina rosie. Aceste zone nu sunt doar foarte expuse la calamitate, insa au si cele mai mici procente de locuinte asigurate impotriva celor trei riscuri de baza, adica inundatii, cutremur si alunecari de teren . Cei mai saraci locuitori ai Romaniei in Vaslui, salariul mediu reprezinta doar 66% din media pe tara, dupa cum se poate vedea si in tabel) sunt si cei mai vulnerabili in caz de .

Tarile in care se inregistreaza cea mai mare rata a rapirilor

Unul dintre cele mai inspaimantatoare riscuri asumate pentru oricine care calatoreste mult este situatia unei rapiri. Amenintarea secolului XXI a devenit atat de des intalnita, ca publicatia The Economist a realizat un top al tarilor in care scenariul poate deveni realitate.

Constantin Ionescu Targoviste, in topul personalitatilor medicale in care romanii au cea mai mare incredere

Romanii o plaseaza pe Dr. Oana Cuzino pe prima pozitie intre personalitatile medicale in care au cea mai mare incredere, cu un procent de 27%, potrivit unui studiu realizat in octombrie de Exact Cercetare si Consultanta, in colaborare cu Link Resource si comandat de Institutul Aspen Romania. Aceasta este cea de-a treia editie a studiului.

L-a intrecut pe Bieber! Katy Perry a devenit cea mai urmarita persoana de pe Twitter!

Dupa Lady Gaga si Justin Bieber a venit randul lui Katy Perry sa devina cea mai urmarita persoana de pe reteaua de socializate Twitter. Luni, cantareata l-a deposit pe Bieber cu 20. 000 de followers, asta dupa ce Bieber s-a aflat in top vreme de noua luni. Inaintea lui, Lady Gaga a dominat clasamentul vreme de doi ani.

Katy Perry a devenit personalitatea cea mai urmarita pe Twitter, depasindu-l pe Justin Bieber

Cantareata Katy Perry l-a surclasat pe Justin Bieber in randul fanilor de pe Twitter, devenind cea mai urmarita personalitate de platforma de microblogging. Cu peste 46,4 milioane de followeri, Katy Perry a.

O moldoveanca, soprana la cea mai mare opera din lume

Soprana Nadina Calistru 26 de ani) din Chisinau si-a urmat familia in Italia acum sase ani. Astazi canta in Arena di Verona, cel mai mare amfiteatru din lume, si pe alte scene din peninsula.

[P] Peste 1000 de joburi la Angajatori de TOP Iasi. Vineri si sambata la Hotel Traian are loc cel mai mare targ de cariera

Angajatori de TOP, cel mai mare targ de cariera din Iasi, are loc saptamana aceasta, vineri si sambata 8-9 noiembrie), la Hotel Traian. Cea de-a doua editie a targului de cariera Angajatori de TOP Iasi este descrisa de: peste 1000 de joburi pentru profesionisti si studenti, 30 de companii de top, 10 workshop-uri si conferinte, sesiuni gratuite de consiliere in cariera pentru participanti si un numar estimat de 5000 de vizitatori.

Cea mai in varsta maratonista de la New York a murit a doua zi dupa concurs

Americanca Joy Johnson, cea mai in varsta alergatoare 86 ani) care a luat startul la maratonul de la New York de duminica, a decedat a doua zi, dupa ce in timpul cursei s-a impiedicat si s-a lovit la cap si a.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )