Libnet.ro
UNICEF

23:46

O moldoveanca, soprana la cea mai mare opera din lume

Adevărul Adevărul,
O moldoveanca, soprana la cea mai mare opera din lume

Soprana Nadina Calistru 26 de ani) din Chisinau si-a urmat familia in Italia acum sase ani. Astazi canta in Arena di Verona, cel mai mare amfiteatru din lume, si pe alte scene din peninsula. continuă pe Adevărul

Cea mai veche jucarie din lume, descoperita in Polonia.

Arheologii polonezi au descoperit cea mai veche jucarie din lume, intr-un mormant vechi de 2. 500 ani, relateaza Daily Mail. In orasul Legowo au fost gasite peste 150 de morminte ce apartin poporului Lusatian, iar arheologii au descoperit ca unii dintre cei ingropati fiind copii. In mormantul unuia dintre copii a fost gasita si o jucaria zuruitoare confectionata din lut. Potrivit arheologilor, jucariile respective erau folosite la inmormantare, crezandu-se ca ajuta copii in ultima lor calatorie. In .

Sondaj: PCRM se bucura de cea mai mare incredere in randul alegatorilor

PCRM se bucura de cea mai mare incredere din partea cetatenilor, arata un sondaj realizat de catre Asociatia Sociologilor si Demografilor din Republica Moldova.

Business report: Guvernul se pregateste sa atace economia cu noi taxe; Cele trei gaselnite ale concesiunilor de autostrazi; Leul ramane cea mai performanta moneda din Uniunea Europeana

Un nou scandal la Londra. Mai multi traderi sunt cercetati pentru manipularea dobanzilor. Cum ar putea fi afectati romanii cu credite in dolari sau franci elvetieni. Traderi valutari de top de la unele dintre cele mai mari banci din lume, suspectati de manipularea dobanzilor. Compania care a vandut 100. 000 de smartphone-uri in 86 de secunde vrea sa ia cu asalt Romania. Doua companii care nu spun mai nimic utilizatorilor de smartphone-uri din tara noastra, dar care fac furori in Asia, se pregatesc sa ia cu asalt Europa de Est si Romania.

Vom avea parte de cea mai geroasa iarna din ultimul SECOL? Ce se va intampla in luna decembrie

Meteorologii rusi, care au studiat evenimentele ce tin de vremea de pe continentul european, ne-au dat o veste care ne-a inghetat: vom avea parte de cea mai geroasa iarna din ultimii 100 de ani. Dupa zarva.

Cel mai mare investitor din imobiliarele romanesti isi face pentru prima data reclama-Superman, cap de afis (VIDEO)

Grupul Immofinanz, cel mai mare investitor din imobiliarele din Romania, a incheiat un parteneriat cu Warner Bros. Consumer Products Germania pentru a lansa o campanie de imagine si de brand cu unul dintre cei mai cunoscuti super eroi ai tuturor.

Profit-record pentru cea mai mare companie energetica din Moldova

Cel mai mare distribuitor de energie electrica din Republica Moldova, compania Gas Natural Fenosa a inregistrat in primele noua luni ale acestui an un profit operational de 22 milioane de euro circa 383 de milioane de lei), in crestere cu 15,6% fata de cel din perioada similara a anului 2012.

iPhone 5S, smartphone-ul cu cea mai slaba baterie. Care este telefonul cu cea mai mare autonomie

Telefoanele inteligente sunt cunoscute pentru problemele cu autonomia bateriei, iar revista britanica Which? a testat cele mai noi modele de pe piata pentru a afla care are cea mai puternica vbaterie. Samsung Galaxy.

Judetele cu cea mai mare nevoie de asigurare din Romania.

Vasluiul, alaturi de Teleorman, Salaj, Olt si Ilfov ocupa primele locuri intr-un top al judetelor cu bulina rosie. Aceste zone nu sunt doar foarte expuse la calamitate, insa au si cele mai mici procente de locuinte asigurate impotriva celor trei riscuri de baza, adica inundatii, cutremur si alunecari de teren . Cei mai saraci locuitori ai Romaniei in Vaslui, salariul mediu reprezinta doar 66% din media pe tara, dupa cum se poate vedea si in tabel) sunt si cei mai vulnerabili in caz de .

Tarile in care se inregistreaza cea mai mare rata a rapirilor

Unul dintre cele mai inspaimantatoare riscuri asumate pentru oricine care calatoreste mult este situatia unei rapiri. Amenintarea secolului XXI a devenit atat de des intalnita, ca publicatia The Economist a realizat un top al tarilor in care scenariul poate deveni realitate.

Unul dintre CEI MAI BOGATI OAMENI DIN LUME vrea sa reduca inegalitatile din SUA

Unul dintre directorii de investitii ai fondului Pimco si fondator al acestuia, Bill Gross, s-a declarat dispus sa plateasca impozite mai mari pentru reducerea inegalitatilor din Statele Unite, alaturandu-se.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:46

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )