Libnet.ro
UNICEF

05:15

Sony: PS Vita nu se vinde mai bine din cauza smartphone-urilor

Playtech Playtech,
Sony: PS Vita nu se vinde mai bine din cauza smartphone-urilor

Chiar daca multora li se pare evident, este bine de stiut ca cei de la Sony au constientizat cauza vanzarilor slabe de PS Vita. in ultimii ani, cea mai mare parte a gamingului in deplasare s-a petrecut pe smartphone-uri si tablete, eventual pe notebook-uri. Acest trend s-a petrecut in defavoarea dispozitivelor dedicate, precum PSP, PS Vita sau Nintendo DS si 3DS. Motivele sunt evidente, jocurile arata la fel de bine din punct de vedere grafic, preturile sunt mult mai mici []. continuă pe Playtech

Modelele Dacia, in topul celor mai bine vandute masini din Rusia in 2013

Modelele Duster, Logan si Sandero s-au situat, anul trecut, in topul celor mai bine vandute masini in Rusia, conform datelor publicate miercuri de Association of European Businesses AEB), informeaza Reuters.

Duster, Logan si Sandero, in topul celor mai bine vandute masini in Rusia, in 2013

Modelele Duster, Logan si Sandero s-au situat, anul trecut, in topul celor mai bine vandute masini in Rusia, conform datelor publicate miercuri de Association of European Businesses AEB), transmite Reuters,.

Ponta: OUG 103/2009 a lui Boc arata ca referendumul se organizeaza impreuna cu alegerile europarlamentare pentru ca e mai bine asa

Premierul Victor Ponta a precizat in deschiderea sedintei de Guvern de miercuri ca o Ordonanta de Urgenta a Guvernului Boc, data in 2009, arata ca e mai bine sa se organizeze referendumul impreuna cu alegerile europarlamentare. Seful Executivului a precizat ca va prezenta in conferinta de presa de dupa italnirea saptamanala a cabinetului argumentele folosite de fostul premier Emil Boc si de ministrul Justitiei de la acea vreme, Catalin Predoiu, in favoarea unei astfel de comasari.

Top 10 cele mai bine imbracate staruri la Golden Globes 2014!

Sosirea vedetelor pe covorul rosu la Golden Globes este un eveniment mai important uneori decat gala in sine. Starurile de la Hollywood nu au dezamagit nici de aceasta data si au punctat aparitii memorabile pe covorul rosu. Cate Blanchett, Amy Adams si Naomi Watts se regasesc in topul celor mai bine imbricate 10 vedete, conform Harpers Bazaar.

Posturile de hacker etic sau chimist alimentar, printre cele mai bine platite slujbe ale viitorului

Hackerul etic, chimistul alimentar sau inginerul front-end. Acestea sunt cateva dintre cele mai bine platite slujbe ale viitorului. Iar pozitiile sunt strans legate de dezvoltarea tot mai accentuata a tehnologiei.

Australia se confrunta cu alerte de incendii din cauza temperaturilor de peste 40 de grade.

Temperaturi extreme in Australia. Termometrele arata peste 40 de grade Celsius. Si noptile sunt deosebit de fierbinti. Valul de caldura a adus multe urgente medicale. Autoritatile se asteapta la furtuni si fulgere care pot provoca incendii. In Melbourne, un jucator de tenis, Frank Dancevic, si un baiat mingi, s-au prabusit din cauza caldurii, la Australian Open. In Victoria s-au inegistrat peste 250 de incendii din cauza fulgerelor, conform BBC. In Adelaide, sudul Australiei, temperaturile .

OMS: 80.000 de persoane mor anual in America din cauza alcoolului

Aproximativ 80. 000 de persoane mor anual in America din cauza consumului de alcool, potrivit unui studiu organizat de Organizatia Panamericana a Sanatatii OPS), filiala a Organizatiei Mondiale a Sanatatii.

Doi morti din cauza gripei cu virus A H1N1 in nordul Spaniei

Doi barbati in varsta de 76 si, respectiv, 62 de ani au murit din cauza gripei cu virus A H1N1 in nordul Spaniei, unde 49 de persoane erau spitalizate marti, unele la terapie intensiva, au anuntat.

Doi barbati au murit din cauza gripei cu virus A H1N1 in nordul Spaniei

Doi barbati in varsta de 76 si, respectiv, 62 de ani au murit din cauza gripei cu virus A H1N1 in nordul Spaniei, unde 49 de persoane erau spitalizate marti, unele la terapie intensiva, transmite rawstory. com.

VIDEO. Basescu: Romania risca sa fie izolata, din cauza atacurilor la adresa statului de drept.

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti seara, ca oficialul american Victoria Nuland a venit in Romania pentru a transmite ingrijorarile Guvernului american fata de respectarea statului de drept in Romania. Seful statului a subliniat ca Romania se afla pe marginea prapastiei, la un pas de izolarea internationala, din cauza legilor adoptate de Guvernul Ponta si a declaratiilor politicienilor referitoare la independenta justitiei. Cititi principalele declaratii ale presedintelui, in .

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2265 seconds )