Libnet.ro
UNICEF

12:45

Sorana Cirstea a fost eliminata in optimile de la Australian Open

România Liberă România Liberă,
Sorana Cirstea a fost eliminata in optimile de la Australian Open

Sorana Cirstea a fost eliminata in optimile de finala ale Australian Open, fiind invinsa in doua seturi, 6-2, 6-3, de spaniola Garbine Muguruza, a saptea favorita a competitiei, intr-o partida disputata duminica la Melbourne . continuă pe România Liberă

Sorana Cirstea joaca pentru un loc in optimi la Australian Open 2017. Partida jucatoarei noastre incepe la o ora accesibila publicului din Romania

Sorana Cirstea, numarul 78 WTA, a ramas singura reprezentanta a Romaniei pe tabloul principal de la Australian Open 2017.

Sorana Cirstea a fost cea mai buna din generatia ei! Eu am spus tot timpul ca poate fi numarul unu WTA Cine o lauda pe neconditionat pe jucatoarea noastra

Sorana Cirstea este singura reprezentanta a Romaniei in optimile de finala de la Australian Open, revenind la forma care a dus-o in Top 25 in urma cu cativa ani.

Sorana Cirstea a fost cea mai buna din generatia ei! Eu am spus tot timpul ca poate fi numarul unu WTA

Sorana Cirstea este singura reprezentanta a Romaniei in optimile de finala de la Australian Open, revenind la forma care a dus-o in Top 25 in urma cu cativa ani.

Novak Djokovic, numarul 2 in tenisul mondial, a fost eliminat din Australian Open de un jucator din Uzbekistan

Sarbul Novak Djokovic, detinatorul titlului si numarul 2 mondial, a fost eliminat in turul secund al Openului Australiei de tenismanul uzbek Denis Istomin.

Australian Open 2017: Sorana Cirstea pierde cu Garbine Muguruza, se opreste in optimile de finala

In optimile de finala ale Australian Open, Sorana Cirstea a fost invinsa de Garbine Muguruza, din Spania. Jucatoarea de pe locul 7 a invins in doua seturi, scor 6-2, 6-3.

Sorana Cirstea, sustinuta SUPERB in meciul de la Australian Open. Cine s-a aflat in TRIBUNA (VIDEO)

Sorana Cirstea a reusit sa se califice in premiera in optimile turneului de la Australian Open. Romanca a invins-o in doua seturi pe americanca Alison Riske, scor 6-2, 7-6.

Targovisteanca Sorana Cirstea, ultima speranta la Australian Open

Vesti bune pentru dambovitenii iubitori ai tenisului. Targovisteanca Sorana Cirstea s-a calificat, miercuri, la Melbourne, in runda a treia a turneului Australian Open, primul de Mare Slem al anului, dupa ce a invins-o neasteptat, cu 7-6, 6-3, pe Carla Suarez Navarro Spania), a zecea favorita.

Garbine Muguruza, adversara Soranei Cirstea in optimi la Australian Open

Jucatoarea de tenis Garbine Muguruza, cap de serie 7, va fi adversara Soranei Cirstea in optimi la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului 2017.

Corespondenta din Melbourne - Cum explica Sorana Cirstea infrangerea cu Muguruza si unde crede ca a gresit azi

Sorana Cirstea a fost eliminata in optimile de finala de la Australian Open 2017 de catre jucatoarea spaniola Garbine Muguruza, care a invins-o in doua seturi, scor 6-2, 6-3.

VIDEO / FOTO Australian Open 2017: victorie magica pentru Sorana Cirstea si calificare in optimile de finala!

Sorana Cirstea este in optimile de finala de la Australian Open! Jucatoarea noastra s-a calificat in aceasta faza dupa ce a invins-o pe Alison Riske, din SUA.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )