Libnet.ro
UNICEF

20:16

Sorana Cirstea, sustinuta SUPERB in meciul de la Australian Open. Cine s-a aflat in TRIBUNA (VIDEO)

B1 B1,
Sorana Cirstea, sustinuta SUPERB in meciul de la Australian Open. Cine s-a aflat in TRIBUNA (VIDEO)

Sorana Cirstea a reusit sa se califice in premiera in optimile turneului de la Australian Open. Romanca a invins-o in doua seturi pe americanca Alison Riske, scor 6-2, 7-6. continuă pe B1

Sorana Cirstea joaca pentru un loc in optimi la Australian Open 2017. Partida jucatoarei noastre incepe la o ora accesibila publicului din Romania

Sorana Cirstea, numarul 78 WTA, a ramas singura reprezentanta a Romaniei pe tabloul principal de la Australian Open 2017.

Targovisteanca Sorana Cirstea, ultima speranta la Australian Open

Vesti bune pentru dambovitenii iubitori ai tenisului. Targovisteanca Sorana Cirstea s-a calificat, miercuri, la Melbourne, in runda a treia a turneului Australian Open, primul de Mare Slem al anului, dupa ce a invins-o neasteptat, cu 7-6, 6-3, pe Carla Suarez Navarro Spania), a zecea favorita.

Garbine Muguruza, adversara Soranei Cirstea in optimi la Australian Open

Jucatoarea de tenis Garbine Muguruza, cap de serie 7, va fi adversara Soranei Cirstea in optimi la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului 2017.

VIDEO Galerie inedita pentru Sorana Cirstea la meciul cu Allison Riske! Cine a sustinut-o frenetic pe jucatoarea noastra

Sorana Cirstea a obtinut o victorie superba in turul al treilea al Australian Open unde a trecut de americanca Allison Riske, cu scorul de 6-2, 7-6.

VIDEO / FOTO Australian Open 2017: victorie magica pentru Sorana Cirstea si calificare in optimile de finala!

Sorana Cirstea este in optimile de finala de la Australian Open! Jucatoarea noastra s-a calificat in aceasta faza dupa ce a invins-o pe Alison Riske, din SUA.

Sorana Cirstea, victorie de senzatie la Australian Open: Romanca s-a calificat in optimile de finala ale turneului

Sorana Cirstea a reusit o victorie de senzatie vineri in turul 3 al turneului de Grand Slam de la Australian Open dupa ce a invins-o pe Alison Riske cu 6-2 7-6 intr-un meci de o ora si 33 de.

Sorana Cirstea, victorie de senzatie la Australian Open: Romanca s-a calificat in turul trei invingand favorita 10 a turneului

Sorana Cirstea, ultima reprezentanta a Romanie pe tablou feminin a turneului de Grand Slam de la Australian Open, a reusit o victorie de senzatie miercuri in turul doi. Romanca a trecut cu 7-6.

Mi-am respectat planul. Sorana Cirstea, despre victoria FABULOASA in fata Carlei Suarez Navarro

Sorana Cirstea a realizat surpriza de la Australian Open, dupa ce s-a calificat in turul al treilea invingand-o pe favorita meciului Carla Suarez Navarro. Cirstea ramane singura r.

Cum a rezolvat Sorana Cirstea conflictul cu Ilie Nastase

Dintre cele sase romance calificate pe tabloul principal de la Australian Open, numai Sorana Cirstea a reusit sa ajunga in turul al treilea la Melbourne.

INTERVIU de la Melbourne cu Sorana Cirstea, care explica secretul revenirii din cariera ei: Disciplina si consistenta!

Sorana Carstea a obtinut cel mai bun rezultat romanesc de pana acum la actuala editie a Australian Open, calificandu-se in turul al treilea.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 20:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )