Libnet.ro
UNICEF

22:45

Sorin Blejnar, fostul sef ANAF, sentinta definitiva! Cati ani va sta in inchisoare

Playtech Playtech,
Sorin Blejnar, fostul sef ANAF, sentinta definitiva! Cati ani va sta in inchisoare

Fostul sef al ANAF, Sorin Blejnar, a fost condamnat in dosarul in care a fost acuzat de trafic de influenta. Decizia luata de Curtea de Apel Bucuresti e definitiva. Sorin Blejnar, fost sef al ANAF, a fost condamnat, marti, la cinci ani de inchisoare cu executare pentru trafic de influenta. Initial, in prima instanta, Sorin [] . continuă pe Playtech

UPDATE Fostul sef al ANAF, Sorin Blejnar, condamnat definitiv la 5 ani de inchisoare cu executare: E o decizie nedreapta

Magistratii Curtii de Apel Bucuresti l-au condamnat, marti, pe fostul sef ANAF, Sorin Blejnar, la 5 ani de inchisoare cu executare, in dosarul in care era condamnat pentru trafic de influenta. Decizia este definitiva. in prima instanta, Blejnar primise o pedeapsa de 6 ani de inchisoare.

Fostul sef ANAF Sorin Blejnar, condamnat la 5 ani de inchisoare

Fostul sef al ANAF, Sorin Blejnar, a fost condamnat marti de magistratii Curtii de Apel Bucuresti la 5 ani de inchisoare cu executare in dosarul in care este cercetat pentru trafic de influenta. Decizia este definitiva. Instanta a dispus si confiscarea a peste 12,5 milioane de lei.

Fostul sef ANAF Sorin Blejnar, condamnat la 5 ani de inchisoare s-a predat la Politia Capitalei. Este o decizie extrem de nedreapta

Fostul sef al ANAF, Sorin Blejnar, s-a predat la Politia Capitalei dupa ce a fost condamnat marti de magistratii Curtii de Apel Bucuresti la 5 ani de inchisoare cu executare in dosarul in care este cercetat pentru trafic de influenta. Decizia este definitiva. Instanta a dispus si confiscarea a peste 12,5 milioane de lei.

Sorin Blejnar, despre condamnarea sa: Pe niste inventii ale lui Portocala, sa ajungi sa faci cinci ani de inchisoare, mi se pare halucinant(VIDEO)

Fostul sef ANAF, Sorin Blejnar, a fost condamnat la cinci ani de inchisoare cu executare. Decizia definitiva a fost luata de magistratii Curtii de Apel Bucuresti, in dosarul in care era condamnat in prima.

Sorin Blejnar s-a predat Politiei. Fostul Sef al ANAF, condamnat definitiv la cinci ani de inchisoare

Fostul Sef al ANAF s-a predat la Politia Capitalei. Acesta va merge direct catre penitenciarul Rahova. Acesta a fost condamnat la cinci ani de inchisoare cu executare intr-o dosar deschis si trimis in.

PENTRU TRAFIC DE INFLUENTA: Sorin Blejnar, condamnat definitiv la cinci ani de inchisoare

ACTUALIZARE - Fostul sef al ANAF Sorin Blejnar s-a predat la Politie, de unde este dus cu duba la Penitenciarul Rahova ----- Curtea de Apel Bucuresti l-a condamnat definitiv, astazi, pe fostul sef al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala Sorin Blejnar la 5 ani de inchisoare cu executare pentru savarsirea infractiunii de trafic de influenta.

Fostul sef al ANAF, Sorin Blejnar, condamnat definitiv la cinci ani de inchisoare

UPDATE: Sorin Blejnar a sustinut ca decizia instantei i se pare nedreapta, dar va merge singur la penitenciar sa se predea. Acum merg la penitenciar sa ma predau. Este o decizie nedreapta. Nu ma.

Sorin Blejnar a ajuns la Penitenciarul Rahova - VIDEO

Fostul Sef al ANAF s-a predat la Politia Capitalei. Acesta va merge direct catre penitenciarul Rahova. Acesta a fost condamnat la cinci ani de inchisoare cu executare intr-o dosar deschis si trimis in.

PENTRU TRAFIC DE INFLUENTA: Sorin Blejnar, condamnat definitiv la cinci ani de inchisoare

Curtea de Apel Bucuresti l-a condamnat definitiv, astazi, pe fostul sef al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala Sorin Blejnar la 5 ani de inchisoare cu executare pentru savarsirea infractiunii de trafic de influenta.

Sentinta definitiva in dosarul Beirut, restaurantul din Constanta in care au murit trei tinere carbonizate

Dupa mai bine de cinci ani, Curtea de Apel Constanta ar putea da, luni,sentinta definitiva in dosarul ,Beirut. Dosarul a fost deschis dupa ce, in aprilie 2014 restaurantul a luat foc, iar.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2267 seconds )