Libnet.ro
UNICEF

09:15

Sorin Blejnar s-a predat Politiei. Fostul Sef al ANAF, condamnat definitiv la cinci ani de inchisoare

Antena3 Antena3,
Sorin Blejnar s-a predat Politiei. Fostul Sef al ANAF, condamnat definitiv la cinci ani de inchisoare

Fostul Sef al ANAF s-a predat la Politia Capitalei. Acesta va merge direct catre penitenciarul Rahova. Acesta a fost condamnat la cinci ani de inchisoare cu executare intr-o dosar deschis si trimis in. continuă pe Antena3

Fostul sef ANAF Sorin Blejnar, condamnat la 5 ani de inchisoare s-a predat la Politia Capitalei. Este o decizie extrem de nedreapta

Fostul sef al ANAF, Sorin Blejnar, s-a predat la Politia Capitalei dupa ce a fost condamnat marti de magistratii Curtii de Apel Bucuresti la 5 ani de inchisoare cu executare in dosarul in care este cercetat pentru trafic de influenta. Decizia este definitiva. Instanta a dispus si confiscarea a peste 12,5 milioane de lei.

UPDATE Fostul sef al ANAF, Sorin Blejnar, condamnat definitiv la 5 ani de inchisoare cu executare: E o decizie nedreapta

Magistratii Curtii de Apel Bucuresti l-au condamnat, marti, pe fostul sef ANAF, Sorin Blejnar, la 5 ani de inchisoare cu executare, in dosarul in care era condamnat pentru trafic de influenta. Decizia este definitiva. in prima instanta, Blejnar primise o pedeapsa de 6 ani de inchisoare.

Fostul sef ANAF Sorin Blejnar, condamnat la 5 ani de inchisoare

Fostul sef al ANAF, Sorin Blejnar, a fost condamnat marti de magistratii Curtii de Apel Bucuresti la 5 ani de inchisoare cu executare in dosarul in care este cercetat pentru trafic de influenta. Decizia este definitiva. Instanta a dispus si confiscarea a peste 12,5 milioane de lei.

Sorin Blejnar, fostul sef ANAF, sentinta definitiva! Cati ani va sta in inchisoare

Fostul sef al ANAF, Sorin Blejnar, a fost condamnat in dosarul in care a fost acuzat de trafic de influenta. Decizia luata de Curtea de Apel Bucuresti e definitiva. Sorin Blejnar, fost sef al ANAF, a fost condamnat, marti, la cinci ani de inchisoare cu executare pentru trafic de influenta. Initial, in prima instanta, Sorin [] .

Sorin Blejnar, despre condamnarea sa: Pe niste inventii ale lui Portocala, sa ajungi sa faci cinci ani de inchisoare, mi se pare halucinant(VIDEO)

Fostul sef ANAF, Sorin Blejnar, a fost condamnat la cinci ani de inchisoare cu executare. Decizia definitiva a fost luata de magistratii Curtii de Apel Bucuresti, in dosarul in care era condamnat in prima.

PENTRU TRAFIC DE INFLUENTA: Sorin Blejnar, condamnat definitiv la cinci ani de inchisoare

ACTUALIZARE - Fostul sef al ANAF Sorin Blejnar s-a predat la Politie, de unde este dus cu duba la Penitenciarul Rahova ----- Curtea de Apel Bucuresti l-a condamnat definitiv, astazi, pe fostul sef al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala Sorin Blejnar la 5 ani de inchisoare cu executare pentru savarsirea infractiunii de trafic de influenta.

Sorin Blejnar a ajuns la Penitenciarul Rahova - VIDEO

Fostul Sef al ANAF s-a predat la Politia Capitalei. Acesta va merge direct catre penitenciarul Rahova. Acesta a fost condamnat la cinci ani de inchisoare cu executare intr-o dosar deschis si trimis in.

Fostul sef al ANAF, Sorin Blejnar, condamnat definitiv la cinci ani de inchisoare

UPDATE: Sorin Blejnar a sustinut ca decizia instantei i se pare nedreapta, dar va merge singur la penitenciar sa se predea. Acum merg la penitenciar sa ma predau. Este o decizie nedreapta. Nu ma.

PENTRU TRAFIC DE INFLUENTA: Sorin Blejnar, condamnat definitiv la cinci ani de inchisoare

Curtea de Apel Bucuresti l-a condamnat definitiv, astazi, pe fostul sef al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala Sorin Blejnar la 5 ani de inchisoare cu executare pentru savarsirea infractiunii de trafic de influenta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2023 seconds )