Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sorin Blejnar: Presedintele Traian Basescu iese din scandalul stenogramelor ca un barbat de stat

B1 B1,
Sorin Blejnar: Presedintele Traian Basescu iese din scandalul stenogramelor ca un barbat de stat

Sorin Blejnar a declarat, marti seara, ca presedintele Traian Basescu iese din scandalul stenogramelor din dosarul sau ca un barbat de stat, preocupat de incasarea la buget a banilor de la datornici. intreb. continuă pe B1

Blejnar: Presedintele Traian Basescu iese din scandalul stenogramelor ca un barbat de stat.

Sorin Blejnar a declar at, marti seara, la Gandul Live, ca presedintele Traian Basescu iese din scandalul stenogramelor din dosarul sau ca un barbat de stat, preocupat de incasarea la buget a banilor de la datornici, potrivit Mediafax. Intrebat cum crede ca iese Traian Basescu din scandalul stenogramelor, Blejnar a raspuns: Ca un barbat de stat. El a precizat ca Basescu iese din acest scandal ca fiind preocupat ca sumele datornicilor sa fie incasate la buget, iar statul sa nu fie .

Blejnar: Presedintele Traian Basescu iese din scandalul stenogramelor ca un barbat de stat

Sorin Blejnar a declarat, marti seara, ca presedintele Traian Basescu iese din scandalul stenogramelor din dosarul sau ca un barbat de stat, preocupat de incasarea la buget a banilor de la datornici, scrie.

Stenograma discutiei dintre Sorin Blejnar si Traian Basescu

Sorin Blejnar l-a sunat in luna septembrie 2010 pe presedintele Traian Basescu, pentru a il informa in legatura cu o firma de constructii care a castigat numeroase contracte cu statul si care avea datorii.

Presedintele Traian Basescu si sotia sa au plecat CU ELICOPTERUL din statiunea Covasna.

Presedintele Traian Basescu si sotia sa, Maria, au plecat, duminica dupa-amiaza, cu elicopterul, din statiunea Covasna, dupa ce si-au petrecut week-end-ul la vila de protocol din localitate, seful statului nefacand declaratii presei la plecare, transmite corespondentul MEDIAFAX. Traian Basescu si sotia sa si-au petrecut ziua de duminica la vila de protocol din statiunea Covasna. Potrivit unor surse locale, cei doi au luat masa in vila. La ora 16. 00, seful statului si sotia acestuia au plecat .

Presedintele Traian Basescu si sotia sa au plecat cu elicopterul din statiunea Covasna

Presedintele Traian Basescu si sotia sa, Maria, au plecat, duminica dupa-amiaza, cu elicopterul, din statiunea Covasna, dupa ce si-au petrecut week-end-ul la vila de protocol din localitate, seful statului nefacand declaratii presei la plecare, potrivit Mediafax.

Stenograma discutiei dintre Sorin Blejnar si Mircea Basescu

Mircea Basescu: Mircea Basescu va deranjeaza. Sorin Blejnar: Stiu, stiu. Mircea Basescu: Ce mai faceti?Sorin Blejnar: Pe aici, pe la institutie, semnez tot felul de hartii. Mircea Basescu: Asa, tovarase, nu.

Cele mai mari minciuni spuse de presedintele Traian Basescu

Razvan Dumitrescu a prezentat in cadrul emisiunii SUBIECTIV un rezumat al celor mai mari minciuni spuse de presedintele Traian Basescu spuse de-a lungul mandatelor sale.

Presedintele Traian Basescu a promulgat legea suspendarii taxei auto si legea recuperarilor salariale

Presedintele Traian Basescu a promulgat, marti, legea suspendarii taxei auto, precum si legea recuperarilor salariale. Astfel, banii vor fi inapoiati cetatenilor care au platit taxa auto, bani pe care au fost.

Subiectele Zilei: Victima procurorului care l-a interceptat pe presedintele Traian Basescu: Documentul a fost masluit de Diaconu si de Drilea; Mona Pivniceru vrea sa controleze activitatea ANI; Romania, data in judecata pentru 6 miliarde euro. Cum s-a aju

Politici de crestere demografica: Cum a balansat natalitatea catre femeile salariate si instruite. Romania si politicile familiale europene. Pensii nesimtite pentru ilegalistii PCR. Nicolae Ceausescu luase masuri sa schimbe istoria Partidului Comunist Roman si sa-si falsifice biografia inca din.

Vocea Rusiei: Interceptarea telefonica a lui Traian Basescu arata ca o parte din servicii au intors armele impotriva acestuia

Vocea Rusiei afirma ca stenogramele din cazul Sorin Blejnar, in care a fost interceptata si o convorbire cu presedintele Traian Basescu, arata ca o serie de persoane din serviciile secrete au intors armele impotriva 'nasului de suflet' de la Cotroceni.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )