Libnet.ro
UNICEF

11:30

Cele mai mari minciuni spuse de presedintele Traian Basescu

Antena3 Antena3,
Cele mai mari minciuni spuse de presedintele Traian Basescu

Razvan Dumitrescu a prezentat in cadrul emisiunii SUBIECTIV un rezumat al celor mai mari minciuni spuse de presedintele Traian Basescu spuse de-a lungul mandatelor sale. continuă pe Antena3

Blejnar: Presedintele Traian Basescu iese din scandalul stenogramelor ca un barbat de stat.

Sorin Blejnar a declar at, marti seara, la Gandul Live, ca presedintele Traian Basescu iese din scandalul stenogramelor din dosarul sau ca un barbat de stat, preocupat de incasarea la buget a banilor de la datornici, potrivit Mediafax. Intrebat cum crede ca iese Traian Basescu din scandalul stenogramelor, Blejnar a raspuns: Ca un barbat de stat. El a precizat ca Basescu iese din acest scandal ca fiind preocupat ca sumele datornicilor sa fie incasate la buget, iar statul sa nu fie .

Blejnar: Presedintele Traian Basescu iese din scandalul stenogramelor ca un barbat de stat

Sorin Blejnar a declarat, marti seara, ca presedintele Traian Basescu iese din scandalul stenogramelor din dosarul sau ca un barbat de stat, preocupat de incasarea la buget a banilor de la datornici, scrie.

Presedintele Traian Basescu si sotia sa au plecat CU ELICOPTERUL din statiunea Covasna.

Presedintele Traian Basescu si sotia sa, Maria, au plecat, duminica dupa-amiaza, cu elicopterul, din statiunea Covasna, dupa ce si-au petrecut week-end-ul la vila de protocol din localitate, seful statului nefacand declaratii presei la plecare, transmite corespondentul MEDIAFAX. Traian Basescu si sotia sa si-au petrecut ziua de duminica la vila de protocol din statiunea Covasna. Potrivit unor surse locale, cei doi au luat masa in vila. La ora 16. 00, seful statului si sotia acestuia au plecat .

Presedintele Traian Basescu si sotia sa au plecat cu elicopterul din statiunea Covasna

Presedintele Traian Basescu si sotia sa, Maria, au plecat, duminica dupa-amiaza, cu elicopterul, din statiunea Covasna, dupa ce si-au petrecut week-end-ul la vila de protocol din localitate, seful statului nefacand declaratii presei la plecare, potrivit Mediafax.

Surse: Presedintele Traian Basescu se afla in statiunea Covasna

Presedintele Traian Basescu se afla, sambata, in statiunea Covasna, afirma surse locale, potrivit carora seful statului este cazat la vila de protocol din oras, conform Mediafax. Potrivit.

Cele mai mari banci elvetiene ar putea disponibiliza 7000 de oameni

Credit Suisse si UBS, cele mai mari banci din Elvetia, ar putea renunta la cate 2000, respectiv 5000 de angajati in perioada urmatoare pentru a reduce costurile, conform cotidianului Der Sonntag, citat de Chicago Tribune.

Presedintele Traian Basescu a promulgat legea suspendarii taxei auto si legea recuperarilor salariale

Presedintele Traian Basescu a promulgat, marti, legea suspendarii taxei auto, precum si legea recuperarilor salariale. Astfel, banii vor fi inapoiati cetatenilor care au platit taxa auto, bani pe care au fost.

Cine va conduce una din cele mai mari puteri ale lumii. S-a stabilit deja ORDINEA

In China a fost convenita lista viitorilor lideri politici ai tarii, informeaza Reuters. Componenta viitorului Comitet permanent al Biroului politic al Partidului Comunist principalul organ de conducere a tarii .

Traian Basescu se afla in Covasna.

Presedintele Traian Basescu se afla, sambata, in statiunea Covasna, afirma surse locale, potrivit carora seful statului este cazat la vila de protocol din oras, informeaza Mediafax. Potrivit unor surse locale, presedintele Traian Basescu a ajuns sambata in jurul pranzului, in statiunea Covasna, fiind cazat la vila de protocol. Surse oficiale au precizat ca seful statului se afla intr-o vizita privata, alaturi de sotia lui, Maria Basescu. Cea mai recenta vizita a presedintelui in zona a .

Traian Basescu, in Covasna. Seful statului nu a dorit sa comenteze cazul stenogramelor ...

Presedintele Traian Basescu si sotia sa au vizitat, sambata dupa-amiaza, Baile Balvanyos, apoi s-au intors la vila de protocol din statiunea Covasna, seful statului nedorind sa comenteze stenogramele aparute in presa, transmite Mediafax. Traian Basescu a declarat corespondentului MEDIAFAX ca isi petrece week-end-ul in judetul Covasna si ca in cursul zilei de sambata a vizitat Baile Balvanyos si a refuzat sa comenteze aparitia stenogramelor din dosarul lui Sorin blejnar. Reamintim ca in presa .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,229 seconds )